reklama
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
Nocka, Idarnowska pieknie wygladacie!!!
popieram,popieram
sliczne z Was pary
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
hej to ja zalaczam tez swoje :-)juz troche czasu minelo prawie 4 latka
wagines- wychodzilysmy za maz tego samogo dnia 30/08/2003
mam nadzieje ze poradze se z wklejeniem-
narazie jedno probne jesli dobrze pamietam to byl ostatni wolny taniec przed oczepinami
wagines- wychodzilysmy za maz tego samogo dnia 30/08/2003
mam nadzieje ze poradze se z wklejeniem-
narazie jedno probne jesli dobrze pamietam to byl ostatni wolny taniec przed oczepinami
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
i jeszcze dorzuce kilka:-):-)pozdrawiam wszystkie dziewczyny z tego temaciku-przejrzalam ten watek od pierwszej strony -mialyscie swietne zdjecia -powspominalam sobie tamten dla mnie wielki i najpiekniejszy dzien z zyciu
elza ab
mama Tosieńki
Fiu, fiu...przeglądnęlam wątek od początku i muszę powiedzięć, że wszystkie bez wyjątku wyglądalyście nieziemsko!:-):-):-)
IDarnowska co za uśmiech:-) w życiu nie widzialam tak szczęśliwej osoby!Jeszcze raz życzę wam życia jak w niebie:-)
Gosiu ale z Ciebie Laska!:-)Ślicznie:-)
IDarnowska co za uśmiech:-) w życiu nie widzialam tak szczęśliwej osoby!Jeszcze raz życzę wam życia jak w niebie:-)
Gosiu ale z Ciebie Laska!:-)Ślicznie:-)
gosia_pl
wrzesniowe mamy '08
dzieki :-)no moze nie taka laska, w tym dniu wszystkie zawsze wygladamy pieknie:-)
ja juz jestem stara mezatka
za to Idarnowska to typowa swierzynka:-)
jeszcze raz Gratuluje jej pieknego slubu
ok lece do pracki
ja juz jestem stara mezatka
za to Idarnowska to typowa swierzynka:-)
jeszcze raz Gratuluje jej pieknego slubu
ok lece do pracki
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Gosiu jeszcze raz dziękuję :-):-):-):-):-):-):-). Ty też pięknie wyglądasz na zdjęciach
reklama
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
ślicznie wygladałyświe.wszystkie bez wyjątku.
byłam tu wczoraj i tak jakoś zebrało nas na wspominki,że siedzieliśmy z mężem po nocy i ogladaliśmy nasz slub
ps.Nocka,tego samego dnia,miesiąca i roku brałyśmy ślub:-) bardzo ładna z Was para.
byłam tu wczoraj i tak jakoś zebrało nas na wspominki,że siedzieliśmy z mężem po nocy i ogladaliśmy nasz slub
ps.Nocka,tego samego dnia,miesiąca i roku brałyśmy ślub:-) bardzo ładna z Was para.
Podziel się: