reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Temperatura, a owulacja 🤯

Chyba nie pozostaje mi nic innego jak iść do lekarza, bo teraz teraz właśnie zauważyłam, że z piersi zaczęło mi lecieć coś co przypomina mleko, a ja takiego czegoś nie miałam nawet przed lekami na zbicie prolaktyny, a przed zbijaniem miałam poziom 90, a nie 900 to skąd takie rzeczy na lekach 🤯 u mnie to jednak zawsze coś …
Jeżeli masz wyciek z piersi to koniecznie lekarz. Trzymam kciuki, aby wszystko było ok 🤞

reklama
Jeżeli masz wyciek z piersi to koniecznie lekarz. Trzymam kciuki, aby wszystko było ok [emoji1696]

Chyba najdziwniejsze co mi się mogło przydarzyć … dziękuje za kciuki to pewnie ta prolaktyna chociaż jest to dość dziwne skoro biorę leki, a przed nimi nie było tego problemu [emoji19]

A długo je bierzesz? Może to skutek uboczny? Bo faktycznie jest to dziwne...
Leki biorę od połowy maja, bo miałam prolaktyne na poziomie 90 przy normie do 27 i nic mi po nich nie było, dokładnie biorę dostinex 1/2 tabletki raz w tygodniu, wydaje mi się, że on powinien zapobiegać takim sytuacją, a nie je wywoływać, ale całkowicie się nie znam 🤯 tylko najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że przed lekami tego problemu nie było to skąd przy lekach 🤷‍♀️

Leki biorę od połowy maja, bo miałam prolaktyne na poziomie 90 przy normie do 27 i nic mi po nich nie było, dokładnie biorę dostinex 1/2 tabletki raz w tygodniu, wydaje mi się, że on powinien zapobiegać takim sytuacją, a nie je wywoływać, ale całkowicie się nie znam 🤯 tylko najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, że przed lekami tego problemu nie było to skąd przy lekach 🤷‍♀️
Może to zupełnie z innego powodu i nie ma nic wspólnego z poziomem prolaktyny i lekami?

Kurde, nie pamiętam. Ale był tu ostatnio post dziewczyny, która też miała jakiś wyciek i inna dziewczyna wymieniła kilka możliwych przyczyn.
Nie mam pojęcia od czego to może być dopiero co miałam i usg piersi i nawet tomografie czy nie mam nic w tej przysadce na wszelki wypadek i nic tam nie było, leki na prolaktynę biorę... czary 🤯 znalazłam ostatni post z lipca nawet ZE ZDJĘCIEM to o ten chodzi, bo tam za bardzo nic takiego nie ma

Nie mam pojęcia od czego to może być dopiero co miałam i usg piersi i nawet tomografie czy nie mam nic w tej przysadce na wszelki wypadek i nic tam nie było, leki na prolaktynę biorę... czary 🤯 znalazłam ostatni post z lipca nawet ZE ZDJĘCIEM to o ten chodzi, bo tam za bardzo nic takiego nie ma
Kurde nie pamiętam.

Z resztą może lepiej nie czytać co to może być, bo wtedy to się dopiero człowiek może rozchorować.

Postaramy się nie martwić na zapas. Umów się do lekarza i zobaczysz co ci powie. Na pewno jakieś sensowne wytłumaczenie się znajdzie.

reklama
Kurde nie pamiętam.

Z resztą może lepiej nie czytać co to może być, bo wtedy to się dopiero człowiek może rozchorować.

Postaramy się nie martwić na zapas. Umów się do lekarza i zobaczysz co ci powie. Na pewno jakieś sensowne wytłumaczenie się znajdzie.
To lekarza idę za tydzień, badania krwi w poniedziałek zobaczymy co to będzie 🧐 zbyt dużo dziwnych rzeczy ostatnio u mnie jak na 21 lat …

Ostatnia edycja:
Do góry