reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Targowisko - sprzedam, kupię, zamienię, oddam!

P

_pietrucha_

Gość
Witajcie na naszym targowisku!

Zachęcam do zamieszczania swoich ogłoszeń - może macie coś do sprzedania?
Chcecie coś kupić?
Zamienić, oddać?

425208_161484837358764_1552677834_a.png

Udanych transakcji!

Załączniki

• 425208_161484837358764_1552677834_a.png
    425208_161484837358764_1552677834_a.png
    5,5 KB · Wyświetleń: 1 144
reklama
Witam :-)

Jestem z innego wątku ale może któraś dziewczyna będzie zainteresowana. Mam do sprzedania wózek Implast Bolder Ecoline 3w1.

Dziewczyny
Ze względu na brak miejsca (nad czym bardzo ubolewam) mam do sprzedania komodę kąpielową dokładnie taką jak w linku. Fantastyczna sprawa, bardzo funkcjonalny gadżet, wszystko pod ręką, wszystko co niezbędne się mieści, włączając wkładki laktacyjne i inne przybory potrzebne świeżej mamie i dzidziusiowi. Leki, maści, kremy, pieluchy - dosłownie wszystko! Byłam z tego bardzo zadowolona i bardzo ubolewam, że teraz nie mam na to miejsca.
Jeśli któraś z Was byłaby zainteresowana, lub jakaś znajoma itd proszę o kontakt na priv.

PRIMI SOGNI Komoda Kąpielowa OPEN PATRIC 99 FRIENDS - ZABAWKI

Cześć jestem mamą kwietnióweczki 2013, piszę tutaj, bo być może któraś byłaby zainteresowana
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
mam do odsprzedania ciuszki dla dziewczynki rozmiar 50-56 najwięcej i troszkę w rozmiarze 62-68
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif
kontakt proszę na priv

Załączniki

• 20140108_125415.jpg
    20140108_125415.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 286
Przyjmę / odkupię tanio używaną wersalkę, tudzież kanapę z opcją spania i pojemnika na pościel, w dobrym stanie, jeśli ktoś chce się pozbyć, bo wymienia to ja chętnie się zaopiekuję - okolice Warszawy, Warszawa - transport mogę sobie zorganizować :)

Oczywiście zajrzę na Gu**tree, ale wolę popytać, bo może ktoś coś ma ;)

reklama
Do góry