reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tarczyca u faceta

Witam serdecznie, od dwóch lat staramy się z żoną, po wykonaniu badań wyszły mi masakryczne wyniki anty tg i anty top.myslalem że temat Hashimoto zamknąłem na zawsze kilka lat temu a ten powrócił przy staraniach. Znacie jakiegoś endokrynologa który podejmie się tematu a nie powie wyciąć/spróbujemy euthyrox i obserwować? Testosteron w najlepszym porządku więc już niemwiem.do kogo się udać. Najlepiej południowa polska. Z góry dzięki!

reklama
mój mąż miał wyciętą tarczycę, teraz przyjmuje codziennie euthyrox 150 i jego wyniki są bardzo dobre,,

nie potrafię doradzić co do lekarza, ale myślę, że warto pomyśleć o wyregulowaniu tego euthyroxem właśnie

Nie da się 'zamknąć' tematu Hashimoto, to choroba autoimmunologiczna i będzie z Tobą już zawsze. Chodziłam po różnych specjalistach - endokrynologach i każdy mówi to samo..
Jeśli masz przy tym nadczynność lub niedoczynność regulujesz to hormonem lewotyroksyny - letrox/euthyrox

Wiem, że jest też ginekologiem- położnikiem, ale jest również endokrynologiem i ma facet ogromną wiedzę w tej dziedzinie, także jeżeli Śląsk wchodzi w grę to ja gościa polecam na 100% :)

Do góry