hejka, dzisiaj 31dc 2 dni do @ a jajniki kluja a nigdy tak nie mialam, do tego sa to leciutkie bole ktore zaraz znikaja czuje lekkie ciagniecia w dole brzusza tak po srodku, wiec czekam a piersi bola i sa takie napiete jakosoby nie przyszla@
reklama
moniabat
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki oby to były szczęśliwe objawy[emoji8]hejka, dzisiaj 31dc 2 dni do @ a jajniki kluja a nigdy tak nie mialam, do tego sa to leciutkie bole ktore zaraz znikaja czuje lekkie ciagniecia w dole brzusza tak po srodku, wiec czekam a piersi bola i sa takie napiete jakosoby nie przyszla@
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
mam taka nadzieje wiec kciuki sie przydadzaTrzymam mocno kciuki oby to były szczęśliwe objawy[emoji8]
Napisane na LG-M200 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Już dobrze wzielam moje leki na żołądek nie będę się mordowaćJadziu jak się czujesz ?
Wypilam lampke wina i leżę z mężem. Wiecie co wogole w tym cyklu nie mam ochoty na seks. Nie było nic od inseminacji. ..masakra jakaś wogole mnie drażni jak się dobiera
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Trzymam kciuki: -*:-*:-*hejka, dzisiaj 31dc 2 dni do @ a jajniki kluja a nigdy tak nie mialam, do tego sa to leciutkie bole ktore zaraz znikaja czuje lekkie ciagniecia w dole brzusza tak po srodku, wiec czekam a piersi bola i sa takie napiete jakosoby nie przyszla@
reklama
Jesteś zmęczona psychicznie i dlatego. Ja po nieudanej iui pół miesiąca nie chciałamJuż dobrze wzielam moje leki na żołądek nie będę się mordować
Wypilam lampke wina i leżę z mężem. Wiecie co wogole w tym cyklu nie mam ochoty na seks. Nie było nic od inseminacji. ..masakra jakaś wogole mnie drażni jak się dobiera
Podziel się: