reklama
jadzia715
Fanka BB :)
To jeszcze 8 dni20dc
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
" kto nie walczy ten nie niańczy "
jadzia715
Nie a czego pytasz ? Lepiej iść na monitoringDziewczyny czy któraś z Was robiła sobie test owulacyjne i przy dodatnim zastrzyk z Ovitrelle ? Gin przepisał mi zastrzyk w tym cyklu.
Gin kazał zrobić zadtrzyk. Nie zrobię monitoringu bo owu wypada w Święta... musze polegać na teście z sikaniaNie a czego pytasz ? Lepiej iść na monitoring
Ewarut
Ciężkie osiem dniTo jeszcze 8 dni
Andzia369
A u mnie dziewczyny bez zmian. Tyle że białego śluzu dziś dużo... Więc albo rzeczywiście jestem w ciąży i późno doszło do zagnieżdżenia bo np. Owu się przesunela to by się zgadzało. Albo jakaś torbiel [emoji4] czekam do wigilii... także Puki co nie mam co podsumowywac bo nie wiem co jest grane [emoji4]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Ja mam w środku ogrom tego śluzu białego jajniki chce mi rozwalić... Jeszcze w życiu takiego nie miałam. 20 DC.A u mnie dziewczyny bez zmian. Tyle że białego śluzu dziś dużo... Więc albo rzeczywiście jestem w ciąży i późno doszło do zagnieżdżenia bo np. Owu się przesunela to by się zgadzało. Albo jakaś torbiel [emoji4] czekam do wigilii... także Puki co nie mam co podsumowywac bo nie wiem co jest grane [emoji4]
reklama
Podziel się: