reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
A ja uczę w szkole angielskiego ;-) apropos zawodu. Jadziu to przed nami gorący styczeń z iui :-D
Ty tez Kochana? A masz już termin?
Ja tez miałam być nauczycielka angielskiego nawet zaczęłam studia ale skończyłam po roku przez własną głupotę teraz żałuje: -(

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Zdziercy wiedzą na czym zarabiać[emoji36][emoji36][emoji36]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ej no dokładnie każda wizyta u niego 130zl (conajmiej 3 wizyty) zastrzyki coś około 490 zł jak nie więcej sam zabieg 600 zł i się uzbiera

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Powiem Wam ze nie mają żadnych skrupułów... tyle kasy ściągają z pensji A leczyć się trzeba prywatnie

Witajcie [emoji4]
U mnie 18 DC teraz będzie się dłużyć. Straciłam nadzieję nie nakręcam się , zajmuje głowę czymś innym.

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A tak z innej beczki...
Dziewczyny nie chce dzielić się opłatkiem z teściową... Najchętniej bym nie szła do nich na wigilię... Wypada nie iść?i tak potem idziemy do mojej rodziny.

reklama
Ewa a idziecie tam na wigilię czy po wigilii?

Mieszkamy w jednym domu z teściową tylko każdy ma swoje. Jak jedziemy do moich rodziców to zazwyczaj ona robi szybciej wigilię tak abyśmy n wieczoru zdążyli do mojej rodziny. Także zawsze u teściowej jest najpierw...

Do góry