reklama
Ewarut
Fanka BB :)
Witajcie [emoji4]
Ja z własnego doświadczenia wiem, że ludzie zmieniają się bo my mamy dziecko a oni nie. Ja miałam przyjaciółkę była swiadkową na naszym ślubie. Miała już córkę, Ja zaczynałam leczenie niepłodności po 5 latach starań. Kiedy zaszłam ona powiedziała że jest zazdrosna. Ona chciała mieć drugie dziecko ale mąż nie chciał. Nasze drogi się rozeszły Ja nie potrafiłam z nią rozmawiać po tym co powiedziała. Ona w sumie zamilkła, odwszła. Po roku od tego jak Ja zaszłam i urodziłam on zaszła w ciążę. Urodziła córkę w naszą datę ślubu.
Także ludzie są bardzo zazdrośni i zmieniają się.
Było mi przykro że tak powiedziała, bo doskonale wiedziała jak cierpie bo nie mam dzieci. To właśnie w jej ramię wyplakiwałam swoje żale. Myślałam , że jest przyjaciółka, ale prawdziwy przyjaciel nie odchodzi...
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z własnego doświadczenia wiem, że ludzie zmieniają się bo my mamy dziecko a oni nie. Ja miałam przyjaciółkę była swiadkową na naszym ślubie. Miała już córkę, Ja zaczynałam leczenie niepłodności po 5 latach starań. Kiedy zaszłam ona powiedziała że jest zazdrosna. Ona chciała mieć drugie dziecko ale mąż nie chciał. Nasze drogi się rozeszły Ja nie potrafiłam z nią rozmawiać po tym co powiedziała. Ona w sumie zamilkła, odwszła. Po roku od tego jak Ja zaszłam i urodziłam on zaszła w ciążę. Urodziła córkę w naszą datę ślubu.
Także ludzie są bardzo zazdrośni i zmieniają się.
Było mi przykro że tak powiedziała, bo doskonale wiedziała jak cierpie bo nie mam dzieci. To właśnie w jej ramię wyplakiwałam swoje żale. Myślałam , że jest przyjaciółka, ale prawdziwy przyjaciel nie odchodzi...
Ostatnia edycja:
moniabat
Cześć dziewczyny[emoji5] Ewa zgadzam się z Tobą... tyle że ja podkreślam ja jestem zbulwersowana zachowaniem koleżanki z pracy... nie przyjaciółki... jak ktoś znając innych tylko w pracy może chodzić i mówić prawie obcym osobą że nie chce dziecka które się poczeło
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
To jest straszne...Cześć dziewczyny[emoji5] Ewa zgadzam się z Tobą... tyle że ja podkreślam ja jestem zbulwersowana zachowaniem koleżanki z pracy... nie przyjaciółki... jak ktoś znając innych tylko w pracy może chodzić i mówić prawie obcym osobą że nie chce dziecka które się poczeło
Kiedyś znajoma mówiła ,że ona nie chce dziecka bo to wydatek... Nóż quźwa!!!!
Ewarut
Zaraz zbieram się na zakupy, potem robię obiadek naleśniki z serem i do tego zupka ogórkową tak jak wczoraj podsunęłyście pomysł...
Pranie sprzątanie a potem leżing[emoji1][emoji23][emoji23]
Pranie sprzątanie a potem leżing[emoji1][emoji23][emoji23]
reklama
Podziel się: