reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

Oj Jadziu ja się zastanawiam kiedy ty odpoczniesz...

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Już w styczniu planuje po inseminacji walnac chorobowym zwolnić mnie nie zwolnia a odpoczne. A w tym tygodniu kochanie weekend wolny wiec będę mieć dwa dni na regenerację spędze je z mężem akurat owulacja będzie wiec jak znalazł a nocki przecierpie kochana nie pierwsze i nie ostatnie ważne ze dzisiaj 8 godzin jutro gorzej bo 12 a pojutrze 12 ale w sobotę odespie kochana damy rade :-*:-*:-*

" kto nie walczy ten nie niańczy "

reklama
Oj nocki są najgorsze. Fakt faktem że trafiają mi może 3 na miesiąc ale nienawidzę ich. Andzia okres masz dostać 17?

Jadzia, podziwiam Cie, że dajesz rade tyle pracować.. Nie masz czasu nawet odpocząć [emoji17]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Bułka z ogorkiem na kolacje a na podwieczorek pączek z czekoladą :D mam nadzieje, że nie wyląduje w toalecie [emoji23]

Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom

Agnieva tak mam w planach pierwsza jak uzbiera kasę ma druga to jak pierwsza się nie uda będzie druga ale zobaczymy
Andzia taka praca ale przynajmniej na nocy nikogo nie ma cisza i spokój mogę bezkarnie pic kolorowe napoje i słuchać muzyki na slichawkach nie jest tak źle :-) no i cały dzień w domu:-)

reklama
Dzień dobry kochane ja wróciłem z pracy było mega fajnie kupa śmiechu i takie nocki lubię. Progesteron mi rośnie bo mam gazy i mdłości. Podobno jelitowka panuje mojej siostry syn wymiotowal wczoraj jak kot także uwazajcie na siebie. Mam.nadzieje ze mnie w tym roku nie dopadnie w tamtym roku miałam dokładnie 8 listopada pamiętam dokładnie bo był już śnieg jak szlam do lekarki po L4. Oby mnie minęło chociaż jeden rok. Najgorsze to ze wirus się mutuje i dwa razy na tego samego się nie choruje a mimo to ja mam to cholerstwo rok w rok: -/ niedawno miałam biegunkę wiec się łudze ze u mnie poszło dołem. No czas pokaże póki ci idę spać do 14stej nie wstaje :-) buziaczki myszeczki moje

Do góry