reklama
summis
Fanka BB :)
Super, parę drinków wypiłam [emoji14] tata pilnował i wiecie co? Spokojnie by sobie beze mnie poradziła. Ludzi dawno nie widziała a szła do nich na kolana i się z nimi bawiła. Także problem chyba leży we mnie i w moim przywiązaniu do niej
Napisane na SM-J530F w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
No możliwe ale jak się pojawi drugi dzidzius to podzielisz ta miłość na dwoje :-)Super, parę drinków wypiłam [emoji14] tata pilnował i wiecie co? Spokojnie by sobie dała beze poradziła. Ludzi dawno nie widziała a szła do nich na kolana i się z nimi bawiła. Także problem chyba leży we mnie i w moim przywiązaniu do niej
" kto nie walczy ten nie niańczy "
moniabat
Jadziu ja nie, narasię czekam na wizytę u gina... jadę 19.12 i niech mnie kieruje i przypisuje co tam będzie uważać [emoji5]
Summis tak to jest jak się ma 1 dziecko widzę to sama po sobie... A tak w ogóle to jak masz na imię? Bo wolałabym po imieniu pisać[emoji6]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Summis tak to jest jak się ma 1 dziecko widzę to sama po sobie... A tak w ogóle to jak masz na imię? Bo wolałabym po imieniu pisać[emoji6]
summis
Ada prościej [emoji23]Jadziu ja nie, narasię czekam na wizytę u gina... jadę 19.12 i niech mnie kieruje i przypisuje co tam będzie uważać [emoji5]
reklama
Podziel się: