reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
To nad tym problemem popracujemy[emoji6] a zawsze jest nadzieja pamiętaj[emoji5] więc nie możesz się poddawać...
My tutaj jesteśmy do Twojej dyspozycji[emoji5]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Agawid super ze tu w końcu trafilas: -*:-*

To mamy bardzo podobna sytuacje ja praktycznie rok na stymulacji tym samym co i Ty w miedzy czasie zaliczylam HSG na iui szykuje się na styczeń
Kochana nic jeszcze nie jest przesadzone póki @nie ma jest nadzieja: -* poczekajmy do terminu miesiaczki. Wiem ze porażki bardzo bolą bo ja tak samo jak i Ty przezywam wszystkie niepowodzenia ile juz łez wylalam to tylko ja wiem: -( ale tutaj mamy mała grupę ale naprawdę się zgralysmy pomimo ze forum naszej paczki istnieje stosunkowo naprawdę krótko dogadujemy się super wiec kochana masz 10000000000000000% u nas wsparcie przychodz z każda sprawa co jak gdzie i kiedy nawet to ze Ci się nic nie chce albo to ze idziesz zrobić [emoji90] [emoji23][emoji23] naprawdę kochana będziemy tu dla Ciebie wsparciem i oparciem i workiem treningowym podczas PMS: -)

A powiedz ile masz lat?
Ja na in vitro się nie zdecyduje jeśli uda mi się odłożyć kasę to podejde drugi raz do iui jeśli nie to zostanę na jednej . Po nowym roku startujemy z pierwsza inseminacja mam nadzieję kochana ze się nie poddasz. Moja ukochana koleżanka z pracy właśnie po drugiej inseminacja zaszla w ciążę :-) także głowa kochana do góry:-):-)

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Mam 26 lat dopiero lub aż zależy jak na to spojrzeć ... ;-) bardzo się ciesze ze tu trafiłam. Przechodzę teraz mega ciężki okres i wreszcie mam kogoś kto zna mój ból. Jesteście wszystkie wspaniałe :-) trzymam za każdą mocno kciuki. Inseminacji się nie bój. Nie boli wcale. Ja tez w styczniu podejde do drugiej próby. Oby 2018 okazał się dla nas szczęśliwy. Bardzo spodobał mi się cytat : kto nie walczy ten nie nianczy. Musze yo sobie wbić do głowy ;-) głową to u mnie w tym momencie największy problem.

Dziewczyny czy któraś miała jakiekolwiek badania w kierunku endometriozy ? Podobno bardzo często mają ja młode dziewczyny a bardzo ciężko to zdiagnozować. Może ktoś podpowie coś

Dziewczyny czy któraś miała jakiekolwiek badania w kierunku endometriozy ? Podobno bardzo często mają ja młode dziewczyny a bardzo ciężko to zdiagnozować. Może ktoś podpowie coś
Hmmm ja nie miałam endometriozy ani badan na nią ukierunkowanych ale możesz popatrzeć w Google: endometrioza jakie badania i kiedy.
Powinno wyjść choć co.
Ja mam 28 lat w lutym 29. U mnie tez głowa to największy problem bo sobie wszystko dobieram a najgorsze to ze w najgorszym.momencie moich starań moja siostra zaszla w ciążę....zwykłą wpadka. ...rodzi w lutym.....jak widzę jej brzuch to mi gula w gardle staje. Jako jedyna z rodziny wyszłam za Maz i nie mam dziecka przed slubem. ...ba wogole nie mam dzieci i nie wiadomo kiedy je będę mieć.

Ile dalas za cala inseminacje? Byłaś na fostimonie i ovvitrelle czy na clo podczas inseminacji?

Moja inseminacja 500 zł. Ceny wahają się od 200 do 1000 zł. Zależy od kliniki i miasta.a cykl miałam stymulowany Lametta 2x1 i ovitrelle zastrzyk dobę przed zabiegiem. Potem luteina 2x1 przez 10 dni.

reklama
Moja inseminacja 500 zł. Ceny wahają się od 200 do 1000 zł. Zależy od kliniki i miasta.a cykl miałam stymulowany Lametta 2x1 i ovitrelle zastrzyk dobę przed zabiegiem. Potem luteina 2x1 przez 10 dni.
E to taniusko. U mnie inseminacja u tego akurat lekarza z zastrzykami przed i na pęknięcie i zabieg 1400zl :-/

Do góry