reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Agawid super ze tu w końcu trafilas: -*:-*
To mamy bardzo podobna sytuacje ja praktycznie rok na stymulacji tym samym co i Ty w miedzy czasie zaliczylam HSG na iui szykuje się na styczeń
Kochana nic jeszcze nie jest przesadzone póki @nie ma jest nadzieja: -* poczekajmy do terminu miesiaczki. Wiem ze porażki bardzo bolą bo ja tak samo jak i Ty przezywam wszystkie niepowodzenia ile juz łez wylalam to tylko ja wiem: -( ale tutaj mamy mała grupę ale naprawdę się zgralysmy pomimo ze forum naszej paczki istnieje stosunkowo naprawdę krótko dogadujemy się super wiec kochana masz 10000000000000000% u nas wsparcie przychodz z każda sprawa co jak gdzie i kiedy nawet to ze Ci się nic nie chce albo to ze idziesz zrobić [emoji90] [emoji23][emoji23] naprawdę kochana będziemy tu dla Ciebie wsparciem i oparciem i workiem treningowym podczas PMS: -)
A powiedz ile masz lat?
Ja na in vitro się nie zdecyduje jeśli uda mi się odłożyć kasę to podejde drugi raz do iui jeśli nie to zostanę na jednej . Po nowym roku startujemy z pierwsza inseminacja mam nadzieję kochana ze się nie poddasz. Moja ukochana koleżanka z pracy właśnie po drugiej inseminacja zaszla w ciążę :-) także głowa kochana do góry:-):-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
To mamy bardzo podobna sytuacje ja praktycznie rok na stymulacji tym samym co i Ty w miedzy czasie zaliczylam HSG na iui szykuje się na styczeń
Kochana nic jeszcze nie jest przesadzone póki @nie ma jest nadzieja: -* poczekajmy do terminu miesiaczki. Wiem ze porażki bardzo bolą bo ja tak samo jak i Ty przezywam wszystkie niepowodzenia ile juz łez wylalam to tylko ja wiem: -( ale tutaj mamy mała grupę ale naprawdę się zgralysmy pomimo ze forum naszej paczki istnieje stosunkowo naprawdę krótko dogadujemy się super wiec kochana masz 10000000000000000% u nas wsparcie przychodz z każda sprawa co jak gdzie i kiedy nawet to ze Ci się nic nie chce albo to ze idziesz zrobić [emoji90] [emoji23][emoji23] naprawdę kochana będziemy tu dla Ciebie wsparciem i oparciem i workiem treningowym podczas PMS: -)
A powiedz ile masz lat?
Ja na in vitro się nie zdecyduje jeśli uda mi się odłożyć kasę to podejde drugi raz do iui jeśli nie to zostanę na jednej . Po nowym roku startujemy z pierwsza inseminacja mam nadzieję kochana ze się nie poddasz. Moja ukochana koleżanka z pracy właśnie po drugiej inseminacja zaszla w ciążę :-) także głowa kochana do góry:-):-)
Mam 26 lat dopiero lub aż zależy jak na to spojrzeć ... ;-) bardzo się ciesze ze tu trafiłam. Przechodzę teraz mega ciężki okres i wreszcie mam kogoś kto zna mój ból. Jesteście wszystkie wspaniałe :-) trzymam za każdą mocno kciuki. Inseminacji się nie bój. Nie boli wcale. Ja tez w styczniu podejde do drugiej próby. Oby 2018 okazał się dla nas szczęśliwy. Bardzo spodobał mi się cytat : kto nie walczy ten nie nianczy. Musze yo sobie wbić do głowy ;-) głową to u mnie w tym momencie największy problem.
jadzia715
Hmmm ja nie miałam endometriozy ani badan na nią ukierunkowanych ale możesz popatrzeć w Google: endometrioza jakie badania i kiedy.Dziewczyny czy któraś miała jakiekolwiek badania w kierunku endometriozy ? Podobno bardzo często mają ja młode dziewczyny a bardzo ciężko to zdiagnozować. Może ktoś podpowie coś
Powinno wyjść choć co.
Ja mam 28 lat w lutym 29. U mnie tez głowa to największy problem bo sobie wszystko dobieram a najgorsze to ze w najgorszym.momencie moich starań moja siostra zaszla w ciążę....zwykłą wpadka. ...rodzi w lutym.....jak widzę jej brzuch to mi gula w gardle staje. Jako jedyna z rodziny wyszłam za Maz i nie mam dziecka przed slubem. ...ba wogole nie mam dzieci i nie wiadomo kiedy je będę mieć.
Ile dalas za cala inseminacje? Byłaś na fostimonie i ovvitrelle czy na clo podczas inseminacji?
Moja inseminacja 500 zł. Ceny wahają się od 200 do 1000 zł. Zależy od kliniki i miasta.a cykl miałam stymulowany Lametta 2x1 i ovitrelle zastrzyk dobę przed zabiegiem. Potem luteina 2x1 przez 10 dni.
Moja inseminacja 500 zł. Ceny wahają się od 200 do 1000 zł. Zależy od kliniki i miasta.a cykl miałam stymulowany Lametta 2x1 i ovitrelle zastrzyk dobę przed zabiegiem. Potem luteina 2x1 przez 10 dni.
reklama
jadzia715
E to taniusko. U mnie inseminacja u tego akurat lekarza z zastrzykami przed i na pęknięcie i zabieg 1400zl :-/" kto nie walczy ten nie niańczy "
Podziel się: