reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Jadziu a jak samopoczucie ? Nadal mdli i kluje ? :-) tempka stała ? :-)
Temp o 4.30 rano -36.9 , o 7.30-37.1 szyjka wysoko średnia zamknięta, pełno białego śluzu, ból piersi i bulgotanie z lewej strony w brzuchu trochę ciągnie brzuch na okres ale czasami a nie cały czas no i nie wiem już sama

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Objawy jak najbardziej ciążowe... Ale wiadomo nie co Sie tym sugerować. Pamiętacie ja mialam podobnie... Miejmy nadzieję że to to! [emoji10]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

A u Ciebie?jak samopoczucie?:-) mdli Cię?

Ciągnie mnie macica ale rzadko i "puka" jajnik tylko dziwne bo na zmianę raz prawy raz lewy. Temp stała 36.9, cyce pełne. A co do śluzu to jest ale taki bialo- żółty. Może to infekcja ... boli mnie głowa przez ciśnienie 97/60. A ostatni raz bolała mnie wieki temu. Wszystko jak na złość. Mam dziś chyba kiepski dzień.

Doszły teraz mdłości na zapach kawy no nie wiem
Kochana u mnie tez śluz żółto Bialy a czasami nawet nie tako normalny śluz tylko takie kozy z nosa ciemnożółte prawie zielone ale bez zapachu.
Jutro krew idę zmierze temp ale jak na złość wszystkie testy w aptekach 25nmol
I tez mnie głowa cmi zjadłam przez cały dzień tylko rosół o tone ciasta z masa nic innego nie wejdzie a już napewno nie mieso

reklama
Do góry