reklama
jadzia715
Fanka BB :)
Temp o 4.30 rano -36.9 , o 7.30-37.1 szyjka wysoko średnia zamknięta, pełno białego śluzu, ból piersi i bulgotanie z lewej strony w brzuchu trochę ciągnie brzuch na okres ale czasami a nie cały czas no i nie wiem już samaJadziu a jak samopoczucie ? Nadal mdli i kluje ? :-) tempka stała ? :-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Ciągnie mnie macica ale rzadko i "puka" jajnik tylko dziwne bo na zmianę raz prawy raz lewy. Temp stała 36.9, cyce pełne. A co do śluzu to jest ale taki bialo- żółty. Może to infekcja ... boli mnie głowa przez ciśnienie 97/60. A ostatni raz bolała mnie wieki temu. Wszystko jak na złość. Mam dziś chyba kiepski dzień.A u Ciebie?jak samopoczucie?:-) mdli Cię?
jadzia715
Doszły teraz mdłości na zapach kawy no nie wiem
Kochana u mnie tez śluz żółto Bialy a czasami nawet nie tako normalny śluz tylko takie kozy z nosa ciemnożółte prawie zielone ale bez zapachu.
Jutro krew idę zmierze temp ale jak na złość wszystkie testy w aptekach 25nmol
I tez mnie głowa cmi zjadłam przez cały dzień tylko rosół o tone ciasta z masa nic innego nie wejdzie a już napewno nie mieso
Kochana u mnie tez śluz żółto Bialy a czasami nawet nie tako normalny śluz tylko takie kozy z nosa ciemnożółte prawie zielone ale bez zapachu.
Jutro krew idę zmierze temp ale jak na złość wszystkie testy w aptekach 25nmol
I tez mnie głowa cmi zjadłam przez cały dzień tylko rosół o tone ciasta z masa nic innego nie wejdzie a już napewno nie mieso
reklama
jadzia715
No chyba bym tu wyła z radości ale ten ból brzuchaJadziu to ciąża [emoji3][emoji8][emoji8]
Podziel się: