Jadziu to jest jeszcze nadzieja na nowe życie ;-) u mnie podobnie. Czuje się dziś lepiej ale zalewa mnie sluz gesty bialo-jasno żółty... dodatkowo czekam na wyniki cytologii i tych na endometrioze. Ciekawe ;-) a ja testuje kilka dni po Tobie. Może będzie wrzesnioweczka a jak nie to obalimy wisnioweczke ;-) :-)
reklama
Ewarut
Fanka BB :)
Biały śluz u mnie dał ciążę... [emoji3]Także trzymam kciuki[emoji106][emoji106]Jadziu to jest jeszcze nadzieja na nowe życie ;-) u mnie podobnie. Czuje się dziś lepiej ale zalewa mnie sluz gesty bialo-jasno żółty... dodatkowo czekam na wyniki cytologii i tych na endometrioze. Ciekawe ;-) a ja testuje kilka dni po Tobie. Może będzie wrzesnioweczka a jak nie to obalimy wisnioweczke ;-) :-)
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewarut
Miałam mieć również in vitro ale w tym miesiącu w którym mieliśmy zacząć cała procedurę test pokazał 2 kreski [emoji3]Aha a to jest nas tu widzę więcej po inseminacji
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Ewarut
No to super [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji3] bądź dobrej myśli...No u mnie śluzu od byka tyle ze latam co chwile bo nie wiem czy już okres czy dalej śluz oby nie przyszedł
jadzia715
No cyce to ogóle tragedia ani dotknąć a brzuch ciągnie więc u mnie pewnie też lipa:-/jutro rano mnie raczej zalejeMój sluz jest biało blado żółty wiec raczej lipa ... ;-) jajnik boli to fakt i cyce opuchnięte
reklama
Podziel się: