reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tak to my!Staraczki! !:-)

reklama
Jadziu, jak się czujesz? W sensie czy czujesz czy to @ czy może jakoś inaczej? [emoji2][emoji2]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Na @ bardziej boli i kluje coś w brzuchu śluzu mnóstwo białego i dalej te mdłości temp spadła o jedna kreskę zobaczę co będzie rano

" kto nie walczy ten nie niańczy "

Hmm to ciekawie widzę... nie wiem czy nie stresuje się bardziej od ciebie [emoji23][emoji23]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Prawie zwymiotowalam teraz albo to ten zasrany PMS albo faktycznie jakaś fasolka się wgryza, pije gorzka herbatę z cytryna może pomoże na mdłości tragedia jeżeli mi do rana nie przejdzie to tym razem nie podaruje i napewno do pracy nie pójdę bo ale zobaczymy co będzie rano póki co jest tragicznie oby ciąża tak nie wyglądała bo przechlapane! :-/

Prawie zwymiotowalam teraz albo to ten zasrany PMS albo faktycznie jakaś fasolka się wgryza, pije gorzka herbatę z cytryna może pomoże na mdłości tragedia jeżeli mi do rana nie przejdzie to tym razem nie podaruje i napewno do pracy nie pójdę bo ale zobaczymy co będzie rano póki co jest tragicznie oby ciąża tak nie wyglądała bo przechlapane! :-/

Jadziu u mnie też grubo. Przybij piątkę. Od wczoraj mnie mdli. Nie mogę patrzeć na zupę która ugotowalam. Mam mega chęć na świńskie żarcie typu hamburgerek. Cycki piekne i wieksze A jajnik mnie boli i przestaje . Juz tak miałam dwa razy i była to ciąża urojona...teraz też pewnie :-D

reklama
Jadziu u mnie też grubo. Przybij piątkę. Od wczoraj mnie mdli. Nie mogę patrzeć na zupę która ugotowalam. Mam mega chęć na świńskie żarcie typu hamburgerek. Cycki piekne i wieksze A jajnik mnie boli i przestaje . Juz tak miałam dwa razy i była to ciąża urojona...teraz też pewnie :-D
No to przybijam piątkę kochana! Ja nie mam na nic w tym momencie ochoty tylko na to żeby mi przeszło

Do góry