reklama
Andzia369
Fanka BB :)
Jadziu, jak się czujesz? W sensie czy czujesz czy to @ czy może jakoś inaczej? [emoji2][emoji2]Ja cały dzień jadłaś dzisiaj slodkie od samego rana a teraz Maz gotujesz mi makaron na spaghetti
" kto nie walczy ten nie niańczy "
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Na @ bardziej boli i kluje coś w brzuchu śluzu mnóstwo białego i dalej te mdłości temp spadła o jedna kreskę zobaczę co będzie ranoJadziu, jak się czujesz? W sensie czy czujesz czy to @ czy może jakoś inaczej? [emoji2][emoji2]
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
jadzia715
Prawie zwymiotowalam teraz albo to ten zasrany PMS albo faktycznie jakaś fasolka się wgryza, pije gorzka herbatę z cytryna może pomoże na mdłości tragedia jeżeli mi do rana nie przejdzie to tym razem nie podaruje i napewno do pracy nie pójdę bo ale zobaczymy co będzie rano póki co jest tragicznie oby ciąża tak nie wyglądała bo przechlapane! :-/
Jadziu u mnie też grubo. Przybij piątkę. Od wczoraj mnie mdli. Nie mogę patrzeć na zupę która ugotowalam. Mam mega chęć na świńskie żarcie typu hamburgerek. Cycki piekne i wieksze A jajnik mnie boli i przestaje . Juz tak miałam dwa razy i była to ciąża urojona...teraz też pewniePrawie zwymiotowalam teraz albo to ten zasrany PMS albo faktycznie jakaś fasolka się wgryza, pije gorzka herbatę z cytryna może pomoże na mdłości tragedia jeżeli mi do rana nie przejdzie to tym razem nie podaruje i napewno do pracy nie pójdę bo ale zobaczymy co będzie rano póki co jest tragicznie oby ciąża tak nie wyglądała bo przechlapane! :-/
reklama
jadzia715
No to przybijam piątkę kochana! Ja nie mam na nic w tym momencie ochoty tylko na to żeby mi przeszłoJadziu u mnie też grubo. Przybij piątkę. Od wczoraj mnie mdli. Nie mogę patrzeć na zupę która ugotowalam. Mam mega chęć na świńskie żarcie typu hamburgerek. Cycki piekne i wieksze A jajnik mnie boli i przestaje . Juz tak miałam dwa razy i była to ciąża urojona...teraz też pewnie
Podziel się: