reklama
moniabat
Fanka BB :)
Jadzia spokojnie[emoji5] myślę że nam się teraz tu posypią kreseczki[emoji5]
Sent from my SM-J500FN using Forum BabyBoom mobile app
jadzia715
Oby kochana! !mi.mój gin dzisiaj odpisal ze jak jestem zdecydowana w styczniu na iui mam się zgłosić do niego jeszcze przed planowana miesiaczka czyli dzwonie w poniedziałek żeby mnie zapisal na wtorek bo on we wtorek przyjmuje i w czwartek prywatnieJadzia spokojnie[emoji5] myślę że nam się teraz tu posypią kreseczki[emoji5]
Brzuch mnie na @ pobolewa: -( jak zwykle pewnie nic z tego
Jeszcze ta infekcja
Jeszcze żeby było śmieszniej wyciagnelam rano mięso na rosół patrzę teraz a ono zepsute :-/:-/ a dopiero co dostaliśmy je od teściowej :-/
Przynajmniej kupiłam sobie sukienkę na sylwestra :-) jutro wyślę wam zdjęcie :-)
" kto nie walczy ten nie niańczy "
moniabat
To pewnie nie ma co czekać a my tu będziemy bardzo mocno trzymać kciuki[emoji9]
jadzia715
Ja za was mocno trzymał kciuki skarby. Moja koleżanka co przez neta ja poznałam co jest po poronieniu boi się ze straci również ta ciążę bo nie ma objawów oprócz bólu sutkow i senności :-( Nie wiem jak ja pocieszyc a co jeśli faktycznie poleci? :-(To pewnie nie ma co czekać a my tu będziemy bardzo mocno trzymać kciuki[emoji9]
moniabat
Nie każda kobieta w ciąży ma objawy[emoji4] ja miałam tylko jeden... mdliło mnie jak czułam zapach gotujących pierogów... a tak to to nic a nic żadnych zachcianek itp... więc brak objawów wcale nie świadczy że poroni[emoji5]
jadzia715
Wiem o tym bo moja siostra tez przechodzi ciążę bezobjawowo gdyby nie to ze zlapala infekcje na początku ciąży i poszła do lekarza w życiu by nie pomyślała totalna wpadka więc różnie to jestNie każda kobieta w ciąży ma objawy[emoji4] ja miałam tylko jeden... mdliło mnie jak czułam zapach gotujących pierogów... a tak to to nic a nic żadnych zachcianek itp... więc brak objawów wcale nie świadczy że poroni[emoji5]
moniabat
Ewa bedzie dobrze nie myśl o takich rzeczach!!! Teraz musisz dbać o siebie kochana[emoji5]
reklama
Wszystkie trzymamy kciuki :-) co do grypy to przybij piątkę ;-) mnie też rozlozylo ...w sam raz na Sylwestra na sali...Moje objawy ciazowe to mleczny sluz i grypa ... nadal nie moge w to uwierzyc kreski sa nadal.... boze oby tylko serduszko nie przestalo bic....
Podziel się: