reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Tak rośniemy,czyli nasze brzuszki :)

Masz racje nie dolaczam juz zdj Bo nie ma dla kogo. Pisalam to do osob ktore chca sie udzielac a nie krytykowac . Jezeli Chocko ma jakies pytanie kazdy odpowiada.mialysmy sie wspierac a nie wymadrzac. A co do tego co napisalas ze powinno sie sluchac lekarza a nie kolezanek z neta mass racje . Nie udIelam sie u was juz .Zegnam

reklama
Hej mam nadzieje ze cie nie urazilam moim wpisem :(

Jeju co sie ostatnio dzieje na tym forum:(

Jeżeli już nie chcesz pisać to cóż trudno może jednak zmienisz zdanie:*
A brzuszkiem się nie zalamuj:) ważne ze lekarz powiedzial ze ok:) czasem nawet te mile znajome coś powiedzą niefortunnie a my sobie do głowy dobieramy:)

A na jakiej podstawie Twoja koleżanka stwierdziła że masz nisko brzuszek ? Na taką ocenę można sobie pozwolić w końcowym etapie teraz brzuszek dopiero rośnie . A co mają powiedzieć te co mają maleńki brzuszek ? Że w ciąży nie są ? Nie dajmy się zwariować kurde to dopiero dla niektórych jest połowa ciąży . Moim zdaniem koleżanka trochę przesadziła ja wyczuwam macie znacznie wyżej niż powinna być na tym etapie i tez mam myśleć ze zaraz urodze ?
Natka nie masz się co oburzac jak sama piszesz mamy się wspierać i nikt nikogo nie krytykuje . Widzę że teraz to już tu trzeba będzie się bardzo zastanawiać nad tym co się pisze bo obraża odrazu jest :-(

Natka ja nie mam prawie w ogóle brzusia i dobrze mi z tym:) też po głowie chodziło czy to jest oki bo każdy się dziwił hehe ale lekarz potwierdził Mała jest tam gdzie powinna tak jak powinna i to wraz z moim spokojem jest najważniejsze. Dziewczyny chciały pewnie zebyś się trochę inaczej nastawiła do opinii ludzi bo ważne jest że wszystko jest oki a lekarz na bank by zauważył ze coś jest za nisko czy za wysoko;-)
Och nerwowo się robi a co będzie do lutego;-)

Choco brzuszek imponujący już jest:)

Lewusek gratki, a to że ciąża młodsza czy starsza to jest normalne bo choć miesiaczki miałaś regularne to nigdy nie wiesz kiedy miałaś owulację dokładnie i ile trwało zagnieżdżenie szkraba:)

Ostatnia edycja:
Kropek nic do Ciebie nie mam :**
Chocko troche mnie twoj wpis urazil to jest fakt bo bralam was za fajna paczke pomimo tego ze znamy sie tylko na forum. moze jestemprzewrazliwiona ,ale te dobre rady kolezanek potrafia dobijac . nie chce sie z nikim klocic i jesli kogos urazilam to wybaczcie

Kurcze dziewczyny, o co cały ten ambaras :szok:

Natka nikt Ci przecież nic złego nie powiedział. Nie pokazałaś zdjęcia, więc nawet nie bardzo mieliśmy co ocenić, a Choco raczej Cię pocieszyła niż skrytykowała.

reklama
Natka ja chyba nie rozumiem o co Ci chodzi. Napisz proszę,w którym momencie Choco chciała Ci dawalić? Najnormalniej w świecie napisała,żebyś nie panikowała. Ani Cie nie obraziła,ani nie skrytykowała. Nie ma ani jednego powodu byś tak się denerwowała. Na prawdę wydaje mi się,że z jakiegoś powodu źle ją zrozumiałaś. :-(

Do góry