reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tajny Zakon Toaletowców - czyli pieluchom już dziękujemy!

reklama
Możemy się dalej chwalić.
Jak tylko Dominika się obudziła to pokazała paluszkiem ze chce usiąść na nocniczek.Zostawiam sobie z wygody na noc przy łóżku i siusiu Dominika zrobiła.

Jakieś 10 minut temu Dominika sama usiadła na nocniczek i zrobiła siusiu.Ja w tym czasie była w kuchni naczynia myć.
Przyszła z nocniczkiem do mnie do kuchni i pokazała ze siusiu zrobiła.
Później pokazała i mówiła tam tam że mamy iść siusiu wylać do ubikacji.
Jestem prze szczęśliwa że sama usiadła na nocniczek.

Czyli, Rybcia, jesteś pierwszą z naszego grona, która będzie mogła odstawić pampki:tak:

G R A T U L A C J E !!!!!!!!:-):-):-)

Rybcia, to Dominika chodzi juz bez pampersow ze sama korzysta z nocnika?? Chyba nie zdjela sobie sama pampersa, co? :confused:

Priscilla Dominika w dzień chodzi już tylko w rajstopkach i majteczkach.Tylko na noc jej zakładam pampka.
Rajstopki w mgnieniu oka zdejmuje z majtkami
Tylko na noc jej pampka zakładam.

Dziękujemy dziękujemy za gratulacje.
Choć nie powiem że czasem się siusiu czy nawet kupka zdarzy do majteczek he he
Ale jestem szczęśliwa ze tak szybko Domini zaskoczyła o co chodzi z nocnikowaniem
Dodam ze jeszcze tydzień czasu nie minął jak nocnikujemy

reklama
NO to gratulacje.
Pamietam jak Maks sie nauczyl, jejku jakie to sa oszczednosci :-)

A co do nocnikowania to wczoraj mielismy taka nieciekawa sytuacje. Maja owszem siada na nocnik i czasami zdaza jej sie zrobic siku, odkad miala te biegunki moze tylko 2 razy zrobila do nocnika kupke.
A wiec wczoraj po kolacji poscilismy ja jua bez pampa i latala sobie po mieszkaniu i nagle widze ze mi sie dziwnie przyglada i nagle cisnie :tak: wiec ja daje na nocnik, ale kupka juz byla w gatkach no ale posadzilam ja jeszcze na nocnik i ta kupke wrzucilam do nocnika i wtedy zaczal sie koszmar. majak normalnie oszalala zaczela plakac i wrzeszczec zachowywala sie jakby sie wystraszyla tej kupki co jest w nocniku. Zaraz ja sciagnelismy z tego nocnika i zeby nie byla wystarszona zaczelismy ja chwalic ze zrobila kupke Maksik bil jej brawo i wtedy dopiero sie uspokoila i pokazala ze to fefefefeef. POszla wyrzucic z tata zawartosc i przyszla do mnie i mi mowi ze tam feeeee. Kurcze dziwie sie jej reakca :-( Moze dlatego ona niechce robic mi tej kupki do nocnika. Sama wie ze juz robi w pampa ja ale niechce wtedy siasc. Nie wiem co to za zachowanie :-(

Do góry