reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Tachykardia płodu

Cześć wszystkim, Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej w 10 tygodniu ciąży, okazało się że tętno fasolki jest za wysokie. Miałam bardzo cięzki ostatni miesiąc w tym dużo chorowałam, dostałam od ginekologa leki na wyrównanie pracy serca maluszka, ale czy ktoś z was miał taki przypadek w tak wczesnym stadium ciązy? Jakie mam szanse? Mój Pan ginekolog jakoś optymistycznie nie jest nastawiony do wszystkiego.

reklama
Cześć wszystkim, Byłam dzisiaj na wizycie kontrolnej w 10 tygodniu ciąży, okazało się że tętno fasolki jest za wysokie. Miałam bardzo cięzki ostatni miesiąc w tym dużo chorowałam, dostałam od ginekologa leki na wyrównanie pracy serca maluszka, ale czy ktoś z was miał taki przypadek w tak wczesnym stadium ciązy? Jakie mam szanse? Mój Pan ginekolog jakoś optymistycznie nie jest nastawiony do wszystkiego.
Wysokie czyli jakie? Moj syn cala ciaze mial wysokie tetno, nie pamietam dokładnie jakie na samym poczatku, ale lekarze zawsze mowili ze jest "szybki". Na prenatalnych tez zawsze tetno poza skalą. Teraz ma cztery miesiace i nie problemow z tego powodu.

Do góry