reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Tabletki Prenatal

Sloneczko87

Fanka BB :)
Witam,czy ktoras z Was zazywala tabletki Prenatal? Wlasnie skonczylam 12tydzien ciazy i pora zamienic Prenatal Uno na kolejne z tej serii.. Ale jakie.. ? W aptece jest szeroki wybor od 13tyg ciazy.. A Wy jakie bralyscie.. ? Sa Prenatal Due, Dha lub Classic i wszystkie od 13 tyg..

reklama
Ja w pierwszej ciąży bralam prenatal duo,ale teraz na przełomie 1szego i 2go trymestru lekarz zapytal sie mnie,jaki suplement diety przyjmuje,i jak powiedzialam,ze planuje zaraz przejsc na prenatal duo,to odpowiedzial ze lepszy jest femibion 2 bo zawiera cos tam (zapomniałam oczywiście co),czego nie ma prenatal duo. Zamowilam femibionu 2 zapas z apteki internetowej,cena była duzo lepsza niz w stacjonarnej.I potwierdzam, ze femibion 2 ma tez dwa rodzaje tabletek jak prenatal duo (rozowe i zolte). Ja sie zdalam na swojego lekarza,ale mozecie zerknac w ulotke prenatalu i femibionu i sprawdzic sklad :-)

ja zarówno w pierwszej jak i obecnej ciąży biorę pregne plus i pregne dha. Tez słyszałam, że pregna i ten femibion są jednymi z najlepszych witamin

Ja w pierwszej ciąży bralam prenatal duo,ale teraz na przełomie 1szego i 2go trymestru lekarz zapytal sie mnie,jaki suplement diety przyjmuje,i jak powiedzialam,ze planuje zaraz przejsc na prenatal duo,to odpowiedzial ze lepszy jest femibion 2 bo zawiera cos tam (zapomniałam oczywiście co),czego nie ma prenatal duo. Zamowilam femibionu 2 zapas z apteki internetowej,cena była duzo lepsza niz w stacjonarnej.I potwierdzam, ze femibion 2 ma tez dwa rodzaje tabletek jak prenatal duo (rozowe i zolte). Ja sie zdalam na swojego lekarza,ale mozecie zerknac w ulotke prenatalu i femibionu i sprawdzic sklad :-)
Ok dzieki :-)/ poszperam i zobacze

reklama
ja biorę mama dha premium, jest tam lepiej przyswajalny kwas foliowy, dha, magnez i witaminy. Składy róznych rzeczy porównywałam i ten preparat wypadł bardzo korzystnie i tylko 2 tabelki dziennie

Do góry