Witam . We wtorek zaczęłam drugie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych stosunek odbył się dwa dni przed tabletkami plabeco i drugi raz podczas od kilku dni mam mdłości . Dodam ze tabletki biorę regiralnie czy jest możliwość zajścia w ciąże
reklama
Rozwiązanie
Nie obilo mi sie to nigdy o uszy niestetyRozumiem, a wyników online nie ma ?
reklama
Somememories
Zaciekawiona BB
Wiesz dla mnie jako dla osoby,ktora dosc wczesnie zaczela sie zle czuc, przy pierwszej ciazy, jest to dosc stresujace. Przy pierwszej zle samopoczucie towarzyszylo mi od 2-3 tyg i tez kazdy mi tutaj mowil ze za wczesnie na objawy, wiem ze kazda ciaza jest inna itd,no ale jakby nie hylo strach jest.Również uważam ,ze to nie ciąza, za wcześnie na objawy
Fado123
Fanka BB :)
No to musiałbyś mieć ogromne szczęście, żeby się udało zajść ale beta wyjaśni sprawęWiesz dla mnie jako dla osoby,ktora dosc wczesnie zaczela sie zle czuc, przy pierwszej ciazy, jest to dosc stresujace. Przy pierwszej zle samopoczucie towarzyszylo mi od 2-3 tyg i tez kazdy mi tutaj mowil ze za wczesnie na objawy, wiem ze kazda ciaza jest inna itd,no ale jakby nie hylo strach jest.
Somememories
Zaciekawiona BB
Szczescie w nieszczesciu,patrzac na ostatnia biochemie nie chcialabym znowu czegos takiego powtorzycNo to musiałbyś mieć ogromne szczęście, żeby się udało zajść ale beta wyjaśni sprawę
Fado123
E ,nie ma co zakładać, a może tym razem będzie ok, jeśli ciąża będzieSzczescie w nieszczesciu,patrzac na ostatnia biochemie nie chcialabym znowu czegos takiego powtorzyc
Somememories
Zaciekawiona BB
No wlasnie mega sie zamartwiam,znajoma mojej cioci tez ma problemy wlasnie z prolaktyna, donosila dwie ciaze ale urodzila chore dzieci niestety,zreszta martwi mnie to,ze lekarka mimo tego ze mam za wysoki poziom prolaktyny nie przepisala mi zadnych lekow zadnych dodatkowych badan na tsh ani na nic innego tak samo jak przed przepisaniem lekow anty nie dostalam zadnego skierowania na dodatkowe badania itd od razu bez zadnego wczesniejszego wywiadu itd przepisala mi te leki,( a tym bardziej ze dala mi leki anty co tez nie powinnam ich brac przy tej wysokiej prolaktynie) az sie zaczynam bac czy aby na pewno mam dobrego lekarza,straszny stres po utracie tamtej ciazy co miesiac wpadalam w paranoje jak miesiaczka mi sie spozniala itd i strasznie mi sie to odbilo na psychiceE ,nie ma co zakładać, a może tym razem będzie ok, jeśli ciąża będzie
Fado123
Ja miałam problem z prolaktyna ,i nie mogłam przez to zajść w ciąże, może warto skonsultować to z innym lekarzem, skoro temu nie ufasz ? Zawsze lepiej mieć opinie 2 różnychNo wlasnie mega sie zamartwiam,znajoma mojej cioci tez ma problemy wlasnie z prolaktyna, donosila dwie ciaze ale urodzila chore dzieci niestety,zreszta martwi mnie to,ze lekarka mimo tego ze mam za wysoki poziom prolaktyny nie przepisala mi zadnych lekow zadnych dodatkowych badan na tsh ani na nic innego tak samo jak przed przepisaniem lekow anty nie dostalam zadnego skierowania na dodatkowe badania itd od razu bez zadnego wczesniejszego wywiadu itd przepisala mi te leki,( a tym bardziej ze dala mi leki anty co tez nie powinnam ich brac przy tej wysokiej prolaktynie) az sie zaczynam bac czy aby na pewno mam dobrego lekarza,straszny stres po utracie tamtej ciazy co miesiac wpadalam w paranoje jak miesiaczka mi sie spozniala itd i strasznie mi sie to odbilo na psychice
Somememories
Zaciekawiona BB
Tez mysle nad tym, ale chcialam zapisac sie do polskiego ginekologa lecz termin NAJWCZESNIEJ jest na 20 majaJa miałam problem z prolaktyna ,i nie mogłam przez to zajść w ciąże, może warto skonsultować to z innym lekarzem, skoro temu nie ufasz ? Zawsze lepiej mieć opinie 2 różnych
Fado123
O matko ,strasznie długoTez mysle nad tym, ale chcialam zapisac sie do polskiego ginekologa lecz termin NAJWCZESNIEJ jest na 20 maja
reklama
Somememories
Zaciekawiona BB
No niestety,a to jedyny polski lekarz w okolicy,tak zebym mogla nawet sama podjechac tam,a jednak do belgijskiego jak pojde fakt o wiele szybciej ale jednak jest ta bariera jezykowa ktora strasznie przeszkadzaO matko ,strasznie długo