reklama
Farishta
Początkująca w BB
super tabelka ale mnie nie ma ;(
Monisiek88
Fanka BB :)
Jesli do lutowek to i ja chetnie zobacze sie w tabelce
Ok dziewczyny, to ja mogę zrobić taką tabelkę, bo fajnie jest wiedzieć które z nas są na bardzo podobnym etapie ciąży i mają zbliżony termin, będę się starała aktualizować na bieżąco.
W takim razie wezmę dane z tej stworzonej tabelki plus nowe dziewczyny, które zechciałyby dołączyć proszę o wiadomość prywatną:
1. termin porodu -
2. nick -
3. imię -
4. wiek -
5. województwo lub miasto -
6. dzieci -
Oczywiście podajecie dane, które chcecie. Jak widać w tabelce nie wszędzie jest region, nie wszędzie wiek itd Posegreguję wg. daty porodu, żeby było się łatwiej znaleźć
Wstawię tabelkę 17 sierpnia w czwartek po 20:00, więc do tego czasu proszę się odzywać Aaa potem będziemy co jakiś czas aktualizować
W takim razie wezmę dane z tej stworzonej tabelki plus nowe dziewczyny, które zechciałyby dołączyć proszę o wiadomość prywatną:
1. termin porodu -
2. nick -
3. imię -
4. wiek -
5. województwo lub miasto -
6. dzieci -
Oczywiście podajecie dane, które chcecie. Jak widać w tabelce nie wszędzie jest region, nie wszędzie wiek itd Posegreguję wg. daty porodu, żeby było się łatwiej znaleźć
Wstawię tabelkę 17 sierpnia w czwartek po 20:00, więc do tego czasu proszę się odzywać Aaa potem będziemy co jakiś czas aktualizować
Chrząszczyk
Wpisz mnie do tabelki termin porodu 12 luty 2018 nick: Chrząszczyk, imie: Magdalena, wiek 40 region lubuskie dzieci 3
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Chrząszczyk
Chrząszczyk, Magdalena , wiek: 40, dzieci 3, lubuskie, termin porodu 12 luty. DziekiLeee wczoraj wrzucilam najaktualniejsza tabelke i jej nie ma. Kuzwa [emoji31]Za godzinke, dwie bede w domu to sprobuje jeszcze raz.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Paraplu
Chrząszczyk, Magdalena , wiek: 40, dzieci 3, lubuskie, termin porodu 12 luty. Dzieki
Zaraz uzupelnie
<< Dwa serca pod sercem [emoji173]️[emoji173]️ >>
reklama
Monisiek88
Ja tez poprosze o dopisanie. Monisiek88 wiek 29 woj malopolskie, dzieci 0, termin poporodu 4luty2018