reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

TABELKA (po aktualizacji)

reklama
Poproszę o wpisanie
karciaa175mi/Karolina/wiek 25/Płock/dzieci 0/termin porodu 30 lipca/ brak przeczuć:)
Dziękuję:)

Ostatnia edycja:
Prosze o wpisanie
Justynaaa79/ Justyna/wiek 39/dzieci 19 lat, 16 lat i 6 lat/ termin porodu 12.07./ myslimy że będzie chłopak
Dzięki

Zobacz załącznik 926629 Zobacz załącznik 926630 Tak to wygląda na chwilę obecną. Nie dodawałam osób, o których słuch zaginął po kilku postach tygodnie temu (chodzi o osoby z komentarzy pod poprzednią tabelką). Żeby nie było, są dwie tabelki, bo nie wiem skąd ale mamy 45 mamuś co najmniej i nie zmieściło się tak, żeby było czytelnie. Jeśli coś pomyliłam, kogoś pominęłam albo chcecie coś zmienić w swoich danych - piszcie śmiało, będę edytowała co kilka dni.

Myślę żeby na dniach sprawdzić, czy kobietki z tabelki w ogóle jeszcze się udzielają na forum i ewentualnie pousuwać.
Proszę o dopisanie do tabelki ZieLinka***/Urszula /wiek 35lat/termin 08.07/dziecko 1(10lat)/dziewczynka/przeczuć co do drugiego brak. Pozdrawiam

reklama
Do góry