reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Szyjka w ciąży

Witam
Moje pytanie do bardziej doświadczonych mam.
Chodzi mi o szyjkę w ciąży czy z czasem ona ma prawo się skrócić?
Moja w 22 tyg. Miała 44mm
A w 26 tyg. 38mm
Dodam że kanał zamknięty przy próbie kaszlu zero rozwierania
Lekarz mówił że ciągle jest długa i nie ma powodu do paniki
Ale wiadomo jak to w ciąży, jest hormony i ten dostęp do neta. ;):biggrin2:
Powiedzcie mi jeśli macie takie doświadczenia z szyjką
Będę wdzięczna pozdariam Ewela

reklama
Mi się wydaje ze to normalne ze skraca się z wiekiem ciąży :) a poza tym to nie jest w sumie duża różnica i czasem tez wchodzi w grę błąd pomiaru także nie martw się na zapas ;)

reklama
Byle nie skróciła się poniżej 25mm. Jeszcze masz do tej długości kawałek na szczęście ;)
Mi się wydaje ze to normalne ze skraca się z wiekiem ciąży :) a poza tym to nie jest w sumie duża różnica i czasem tez wchodzi w grę błąd pomiaru także nie martw się na zapas ;)
Tak też myślę nie kazał lekarza np za 2 tyg robić usg bo sensu. Nie widzi

Tak zawsze ten sam. Lekarz mi mierzy na tym samym usg
No różnie bywa z tymi szyjkami
Zobaczę 18 marca mam wizytę mam nadzieję że będzie ok
Na badaniu na krześle bo usg to mi na bank nie zrobi mówił

reklama
No to pozostaje tylko życzyć, żeby się nie mylił :D Chociaż ja bym padła z niepewności :p
No jak i ja stąd moje szukanie czytanie
Ten mój gin. To i tak ma cierpliwość na moje pytania i uważa że strasznie sobie wkręcam niepotrzebnie problemy gdzie ich nie ma....
Tak już mam co mam zrobić.. Muszę mu zaufać to on studiował medycynę hehe

Do góry