reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam psychologa dziecięcego w Poznaniu

Polecam Wielkopolskie Centrum Rehabilitacji w Poznaniu, ul. Bułgarska 5/7. Jedyny warunek by wizyta była bezpłatna to adres zameldowania w Poznaniu. Jest tam super. Pozdrawiam.

reklama
ja również polecam centrum rehabilitacji! tam pracuje taki młody, przesympatyczny psycholog, którego uwielbiają dzieci!! no i rodzice ( zwłaszcza mamy ;-) )
niesamowicie nam pomógł przy naszym Kubie, stał się dla niego autorytetem i woli jego od wizyt w zoo :szok: w każdym bądź razie serdecznie polecam! przyjmuje na nfz w centrum, ale do nas przyjeżdża też prywatnie za śmieszną cenę.... :tak:
jego mail to marcin.byks@wp.pl a to nr do jego pracy (poproście o pana psychologa) :618687688

witam Panie :)
co prawda nie jestem mamą a tatą, ale spełniającym też obowiązki mamy, więc myślę, że mogę się wypowiedzieć w temacie.
jako niedoświadczony samotny ojciec gdy pojawiły się pewne problemy wychowawcze z córką, zostałem namówiony przez znajomych własnie na skorzystanie z pomocy psychologa. początkowo byłem bardzo sceptyczny, nie wierzyłem nigdy w "takie sprawy" jednak kobieta, którą mi polecono jest świetna. uświadomiła mi kilka spraw związanych z wychowaniem dziecka, mała ją po prostu uwielbia, Pani Agnieszka ma niesamowite do niej podejście. oczywiście córka czasem nadal "broi" jednak już na pewno nie mogę powiedzieć, że "mam problemy z jej wychowaniem"
także polecam gorąco, jest to Pani Agnieszka Marlińska, jej numer 501041769, w razie problemów nie wahajcie się, dzięki tej kobiecie w moim domu zapanował pokój :))
Pozdrawiam

Zawsze też możesz zerknąć na ranking psychologów - ten ze znanego lekarza jest chyba najbardziej popularny, zresztą sami korzystamy przy różnych specjalistach więc wydaje mi się czy Kraków, czy Poznań - to jak poszperać, to się znajdzie:)

Jeśli chodzi prywaciarzy to polecam Pracownie terapeutycznej homini przy wyższej szkole bezpieczeństwa, mojej córce pomogła jedna z tamtejszych lekarek Pani Doktor Ewa Misterska, to fachowiec najwyższej klasy, efekty pojawiły się tuż po rozpoczęciu terapii. polecam

Ja także z całego serca polecam panią Ewę Gordziej-Niewczyk. Jest świetnym psychologiem dziecięcym, bardzo się cieszę, że trafiłam właśnie na panią Ewę.

reklama
reklama
Do góry