reklama
0202oliwcia
Fanka BB :)
U nas leci po Mału obecnie 30+2 tc czuje sie bardzo dobrze oprócz tego że Mam Rwe Kulszową Nic mi zupełnie nie dolega ... Dwa tyg temu byłam u fizjoterapeuty obkleił Mi plecy tejpami i pod wóch dniach jak ręką odjął [emoji170][emoji172]
Obecnie wychodzimy z choróbska Małgosia zapalenie oskrzeli starsza mega kaszel ale osłuchowo czysta i tak od dwóch tyg ... Ale wychodzimy po mału na prostą
A Co u Was ??? Jak dzieciaczki ???
Obecnie wychodzimy z choróbska Małgosia zapalenie oskrzeli starsza mega kaszel ale osłuchowo czysta i tak od dwóch tyg ... Ale wychodzimy po mału na prostą
A Co u Was ??? Jak dzieciaczki ???
hajmal
Oj wspolczuje, ten ból rwy kulszowej jest straszny.
Pieknie wam mija to juz teraz blizej konca
Bierzesz zastrzyki?
Moja Zosia tez chora, kaszle. Katar sie leje strumieniami. Jutro chyba pojade do lekarza bo zaczynam sie bac.
Nie woele mowi, mama, tata, baba, koko i kici. Czasami pokazuje mi ze zsiusiala pampka, ale jeszcze nie pokazala zanim zaczela siusiac. Po za tym to maly wymuszacz i manipulator.
Bierzesz zastrzyki?
Moja Zosia tez chora, kaszle. Katar sie leje strumieniami. Jutro chyba pojade do lekarza bo zaczynam sie bac.
Nie woele mowi, mama, tata, baba, koko i kici. Czasami pokazuje mi ze zsiusiala pampka, ale jeszcze nie pokazala zanim zaczela siusiac. Po za tym to maly wymuszacz i manipulator.
0202oliwcia
Tak zastrzyki biore .. Mlody ma juz 2 kgOj wspolczuje, ten ból rwy kulszowej jest straszny.
Bierzesz zastrzyki?
Ja kompletuje wyprawke i szukam wozka dla Misi i mlodego ...
Jesli chodzi o mowienie to u nas tez z tym szalu niema ale przyjdzie czas ze beda gadaly jak najete i bedziemy mialy obie dosyc [emoji85][emoji86]
A co z Reszta [emoji780][emoji782] zadna juz nie zaglada [emoji136]
Lu_cy
Myślę że powinnaś znaleźć lekarza, który będzie przepisywał heparyne. Może dodatkowo też acard. A jak u Ciebie z homocysteiną, kwasem i b12?Dziewczyny jestem załamana. Poroniłam dwa razy. Mam mutacje Mthfr C hetero i Pai1 homo. Nie wiem już co mam robić każdy lekarz mówi coś innego. Proszę doradzcie coś...
0202oliwcia
Wspolczuje i tule bardzo wiem co czujesz [emoji26] podstawa to dobry lekarz bralas jakies leki dotychczas ??Dziewczyny jestem załamana. Poroniłam dwa razy. Mam mutacje Mthfr C hetero i Pai1 homo. Nie wiem już co mam robić każdy lekarz mówi coś innego. Proszę doradzcie coś...
I od razu pisze uwierz mi mozesz zajsc normalnie i donosic ciaze patrz na moj przyklad gdzie ja jestem po 4 stratach ...
Ws ws w
Byłam u Pani doktor i powiedziała, że acard od starań i po zajsciu w ciąże heparyna. Jeśli chodzi o poziom kwasu czy b12 to nie badałam. Biorąc sam Prenatal uno homocysteina wyniosła 5. W związku z zaleceniami od gin Prenatal zmieniłam na femibion z racji tego, że zawiera metafoline i dodatkowo sumplementuje folian 600 z aliness. Mam w planach dokupić metylowana b6 i b12. Dziewczyny jak u Was wyglądała suplementacja i w jakich dawkach? Z racji niskiej homocysteiny nie chciałabym przedobrzyc...Myślę że powinnaś znaleźć lekarza, który będzie przepisywał heparyne. Może dodatkowo też acard. A jak u Ciebie z homocysteiną, kwasem i b12?
Po stratach moim problemem jest to, że nie potrafię teraz zaufać lekarzowi 2 dni temu byłam u Pani profesor i wydaje się być konkretna, przynajmniej coś wie na temat mutacji. Do tej pory brałam Prenatal uno (teraz zmieniłam na femibion 1) i folian 600 z aliness.Wspolczuje i tule bardzo wiem co czujesz [emoji26] podstawa to dobry lekarz bralas jakies leki dotychczas ??
I od razu pisze uwierz mi mozesz zajsc normalnie i donosic ciaze patrz na moj przyklad gdzie ja jestem po 4 stratach ...
reklama
Lu_cy
W femibionie masz postać mieszaną. Ja nie brałam kompleksów żadnych, wszystko osobno. Dawki ustalone na podstawie poziomu kwasu foliowego i b12. Ja biorę 800mcg kwasu swansona, b12 pół tabletki 2.5mg(1.25mg), b6 p-5-p 20mg. W ciąży zrezygnowałam z b6, bo biorę dużo magnezu. Do tego b2- 9mg, choline 500mg(przed ciąża cholina+inozytol 250/250mg), omega 3, witamina d3, cynk i selen.Ws ws w
Byłam u Pani doktor i powiedziała, że acard od starań i po zajsciu w ciąże heparyna. Jeśli chodzi o poziom kwasu czy b12 to nie badałam. Biorąc sam Prenatal uno homocysteina wyniosła 5. W związku z zaleceniami od gin Prenatal zmieniłam na femibion z racji tego, że zawiera metafoline i dodatkowo sumplementuje folian 600 z aliness. Mam w planach dokupić metylowana b6 i b12. Dziewczyny jak u Was wyglądała suplementacja i w jakich dawkach? Z racji niskiej homocysteiny nie chciałabym przedobrzyc...
Podziel się: