reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szukam osób które spotkały się z powikłaniamy po znieczulenu-uszkodzenie nerwów

Czy jestem jedyna u ktorej ZZO nie zadzialalo ???
Wkuwali sie 3 razy i powiedzieli ze za 20 min poczuje roznice...
nie poczulam :baffled: !

reklama
Miałam ZO w 2008.Nie wyjęto cewnika zaraz po porodzie. Nie kazano mi leżeć. Od około 13:20 do następnego dnia rano, miałam cały ten cewnik w plecach.Dopiero po zrobieniu afery wyjęli mi go. Około 6 mc później zaczęły pojawiać się u mnie ataki bólowe odcinka lędźwiowego.W ciągu paru lat okazało się że mam masywną przepuklinę + 2 mniejsze.Od 2014 roku po ataku rwy kulszowej mam polineuropatię i brak czucia w prawej stopie.Operacja w 2016 nie miała efektu WOW. Każdy jeden lekarz pyta o to czy miałam wypadek/uprawiałam sporty ekstremalne.A ja obstawiam tą igłę od cewnika...

Witam serdecznie!

Poszukuje osób które spotkały się lub przeżyły powikłania po znieczuleniu zewnątrzoponowym lub podpajęczynówkowym.Chodzi mi głównie o uszkodzenie nerwów lub korzeni nerwowych.Będe bardzo wdzięczna za informacje.
Lekarz wbijał się 3 razy... Przez jedno wbicie prądu w nodze za 3 już się udało. Podczas CC kłucie w uszach saturacja spadła do 40. 2 dni po nie widziałam na oczy ręce język wszystko zdretwialo, ból głowy, czułam zapach jak przy znieczuleniu ogólnym. Na szczęście przeszło po około 3 godzinach a bardzo się bałam. W karcie oczywiście nic nie zapisane...

Lekarz wbijał się 3 razy... Przez jedno wbicie prądu w nodze za 3 już się udało. Podczas CC kłucie w uszach saturacja spadła do 40. 2 dni po nie widziałam na oczy ręce język wszystko zdretwialo, ból głowy, czułam zapach jak przy znieczuleniu ogólnym. Na szczęście przeszło po około 3 godzinach a bardzo się bałam. W karcie oczywiście nic nie zapisane...
16 lat się spóźniłaś z odpisaniem na ten post 😆😆

Do góry