reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Szukam Mam z Niemiec

Bluetooth Ty masz na imie Kalina?? kurde jakie piekne imie :-)Sorki dziewczynki,ze ja tak dziwnie pisze ale forum mi sie nie naprawilo a ja sama nie wiem jak je naprawic :/Madzia moje zycie jest puste i nudne bo...takie zycie ;) nie chce narzekac i sie Wam tu uzalac...Moj M zyje tylko praca,pracuje za duzo-sa dwa swiaty i jest nas dwoje... ale kochamy sie,tylko malo ze soba rozmawiamy,ja mam swoj dom i swoje dziecko a on swoja prace i o czym tu gadac?? M za duzo na siebie bierze,potem nie wyrabia,jest wiecznie zmeczony... pracoholik normalnie.Ale z drugiej strony taki los...nikt nam nic nie da,powinnam sie cieszyc,ze mam takiego obrotnego meza a nie narzekac :/Ja jeszcze nigdy nie bylam na prawdziwym urlopie...bo my jakos o tym nie myslimy.A w tym roku tez moge zapomniec bo jeszcze mnostwo musimy podokanczac w naszym nowym domu i na to pojdzie kasa a nie na wyjazdy. Chyba na stare lata dopiero zaczne jezdzic po cieplych krajach,marze o tym by zobaczyc piramidy,moze mi sie uda? ;)

reklama
dzieki Jolka :-) no tak wyszlo ze mam na imie Kalina :-) chociaz cale zycie tylko slysze karolina, alina, halina hehehe, juz taki moj los.
U mnie troche podobnie bylo w pierwszym zwiazku. Poglebilo sie jak wyjechalam do pracy. Juz zupelnie nie bylo o czym rozmawiac. Nawet dom i duza dzialka jakos nas nie mogla do siebie zblizyc. Ale coz...u mnie to juz daleka przeszlosc a mojego zycia teraz nie zamienilabym na zadne inne :-D

Spadam dziewczyny do pakowania. Jutro urlop i wyjazd wiec troszke mnie tu nie bedzie :-D
Trzymajcie sie!

Hej laski :)

Madzia fajne fotki :) podobne do ciebie te Twoje pociechy :))

Kalina na FB to Ty z tym kamyczkiem czy czyms w rece?

wczoraj po nie wiem ile czasu chyba z 1,5 roku kupilam wreszcie sobie spodnie jeansowe :-D leza idealnie...nic nie odstaje i nie zwisa...i tu znowu sprawdzily sie spodnie z telly wejil... kiedys najczesciej i najfajniejsze spodnie mieli wlasnie tam dla mnie...potem takie byle co...teraz trafilam na jedna pare bo tylko na tyle mialam czasu zeby przymierzyc i idealnie :))) mlodej kupilam sandalki na lato.. jutro jestem umowiona na miescie z kumpela to tez moze cos wyhacze :)))
a wczoraj pojechalam do psiapsiolki z prezentem i zyczeniami-niezapowiedziana i tak skonczylo sie na tym ze Adam przyjechal po mloda i auto,a ja zostalam na noc...o 11:30 odebral mnie :))) czyz ja nie mam dobrze? :-D
teraz popracowac musze jeszcze...do 20:00 porobie..potem mloda kapac...jutro moj A zabiera mloda i spotyka sie ze swoim kumplem i z jego coreczka :) no a ja na 15:00 z kumpela umowiona...jak sie skonczy dzien jeszcze nie wiem :-D
a na niedziele jesli pogoda dopisze chcemy jechac do tego parku co ostatnio bylam sama z mloda...ma tez psiapsiolka z rodzinka swoja jechac wiec wesolo bedzie :))))

My mielismy plan do pl.na swieta ale chyba jednak tu zostaniemy...

Hello :-):-)

Oo Pati jestes juz mialam cie wywolywac :-D:tak:
fajnie ze zakupki udane
widze ze rozrywek ci nie brakuje :-D
dobrze ci i to jak...az ci troszke zazdroszcze tych wypadow bez corki tak samej :tak:
ja jak cos to wszedzie z dzieciarami laze :angry:...no ale trudno kiedys pewnie nadejda te czasy ze jeszcze wybiore sie gdzies sama z kumpelkami na jakies disco albo cos :-D
jutro jade na urodziny do kolegi ale oczywiscie z familia haha jak by inaczej :-D
no ale moze cos se lykne mam ochote na jakiegos drineczka...

a tak wogole to od wczoraj mam mega katar :angry::angry: nos piecze ciagle mi z niego leci ech...

ide wloski rozczesac milego wieczorku !!! :-):-)

Hej laski :) jak tam u Was po weekendzie?
ja jak pisalam w sobote spotkalam sie z kumpela...posmigalysmy po sklepach,dobrze pojadlysmy,potem spacerek po kudammie i dotarlysmy do naszej jednej z najbardziej ulubionych knajpek...i tak nam sie zeszlo ze o 01:15 tanecznym krokiem do domu zladowalam :-D

a w niedziele o dziwo obylo sie bez kaca ;))) bylismy w tierparku :) pogoda dopisala...z rezsta dzis tez dopisuje i niech tak zostanie...wlasnie ugotowalam obiadek-dzis zupa-krem-warzywna.. do tego duze krewetki :)mniammmmm
o 13:15 po mloda a potem na zakupy... ale to tylko spozywcze ;)

ogolnie po zakupach w sobote upatrzylam sobie z 4 pary letnich butow :) ale ze w planie mialysmy cpacer,knajpki itd.to nie kupowalam i zostawilam to na pozniej..kupilam w ten dzien tylko sobie pasek :)

nic cholera zabieram sie za prace...tak sie opierdzielalam ten tydzien ze zostalo mi na dzis...no szok normalnie :-D jak skoncze to dzis wtedy az dopiero na 02.05 mam prace :)

witam moje panie :-):-)
Pati u mnie wekendzik zajebiaszczy :tak::tak:
w sobote urodzinki troszke popilam,a wczoraj z rodzinka na miescie bylismy na obiadku
i pozniej pojechalismy do znajomych i troszke podrinkowalismy :-):tak:
dalam czadu wczoraj...az zasnelam w sypialni kolezanki :-D
ale wywalili mnie moj malzonek hehe i wrocilismy do domku o 2 w nocy :szok::tak:
kurde az glupio bo z dziecmi tramwajem tak pozno ...ale mlody ladnie spal w wozku :tak:
takze rozrywkowo bylo:-)
a dzis wykupilam sobie karnet na rok na solarium :-) takze zaczynam opalanko
wychodzi mi na miesiac 21 euro :tak:

dobra spadam do wanny buzka :-):happy:

Witam :-)
Ja tradycyjnie juz :-D wczoraj bylam w saunie...a jeszcze kumpela mnie uraczyla w tej saunie szampanem,bo dzien wczesniej miala urodziny ale nie wpadla na to by mnie szmpanem poczestowac no to zabrala do sauny wczoraj iiii...tam na miejscu mega rozluzniajaco podzialal...ale potem jeszcze solarium i rozlozyl mnie ten szampan :-D ale nie w sensie,ze sie upilam bo wypilysmy po 2 lampki w 3 godziny...tylko czulam sie strasznie senna ! wrocilam do domu to bym sie najchetniej spac polozyla a niestety :no:
W sobote bylo upojnie ;-)z mezem.
A dzisiaj sprzatalam,pralam i takie tam...codziennosc,jutro jade koszyczek kupic :-)

A ja mam doly ,bo mnie juz dupa swedzi od siedzenia w domu ,a moj m. nie chce mnie gdzies wywiezc .Najchetniej to bym do domu-do Polski.Ale do Holandi tez bym chetnie sie na pare dni wyrwala.Ale ze on nie ma wolnego to ja tez musze siedziec!Ja tam nie mam oporu zeby bez niego pojechac:wściekła/y:

Karolina mnie też swędzi.... najchętniej juz bym nogi pomoczyła w Bałtyku... w zeszłym roku już byłam do kwietnia ze 4 razy
w tym ani razu....

a ja dzisiaj mam sprawe ...zobaczymy czy zaczne wkoncu myslec pozytwywnie o tej przeprowadzce do B

trzymajcie kciuki ;)

reklama
Hej :-)
Jak tam przygotowania przedswiateczne??
Ja bym najchetniej pojechala do mamusi :-D bo jestem totalnie niezorganizowana,nie lubie zadnych swiat i przygotowan z tym zwiazanych...
Ze sprzataniem tez jestem do tylu,okna nie pomyte ...
Cale dnie wypelnia mi Maja,a to trzeba z nia na podworko wyjsc a to myslec co jej do jedzenia zrobic... samo karmienie jej to katorga... a przedewszystkim to chcialabym raz pospac do 9,bo ostatnio chodze spac przed 24 i chodze wiecznie niewyspana ...
Dobra juz nie przynudzam...
Gabinia powodzenia :-)

Do góry