reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
witam
chętnie się przyłączę do wątku. jestem nowa na forum i dopiero się rozglądam ale po przeczytaniu głównego wątku o szpitalach itp. w Krakowie stwierdzam że nie ma tam informacji o dobrych i sprawdzonych ginekologach.
Ja i mój mąż staramy się o dzidziusia więc chciałabym się dokładnie przebadać zwłaszcza że dłuuuuugo tego nie robiłam. Proszę polecajcie kompetentnych i przyjaznych kobiecie lekarzy!!
Właśnie znalazłam wątek regionalny "Kraków" gdzie są info o ginach więc zapraszam zainteresowane!!
Pozdrawiam
chętnie się przyłączę do wątku. jestem nowa na forum i dopiero się rozglądam ale po przeczytaniu głównego wątku o szpitalach itp. w Krakowie stwierdzam że nie ma tam informacji o dobrych i sprawdzonych ginekologach.
Ja i mój mąż staramy się o dzidziusia więc chciałabym się dokładnie przebadać zwłaszcza że dłuuuuugo tego nie robiłam. Proszę polecajcie kompetentnych i przyjaznych kobiecie lekarzy!!
Właśnie znalazłam wątek regionalny "Kraków" gdzie są info o ginach więc zapraszam zainteresowane!!
Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
ja polecam dr. Piotra Chałupczaka, ma prywatną praktykę na ul. Sienkiewicza. Prowadził dwie moje ciąże. Przede wszystkim ma bardzo duże doświadczenie (pracuje w szpitalu na Kopernika) a wiadomo, że tam najtrudniejsze przypadki trafiają z całej Małopolski. Doktor to oaza spokoju i dobrego humoru
bo jeden minus jest drogi ;D wizyta od 110 zł i więcej, w gabinecie ma w miarę dobre usg. Na pewno trzeba się przygotować na duże wydatki jeżeli chodzi o przeprowadzane badania podczas ciąży - ale ma to ogromne pozytywne efekty - jeżeli byłoby coś nie tak to od razu wyłapuje a to jest bardzo ważne w końcu dziecko i mama jest najważniejsza!
Batka_72
Początkująca w BB
Szpital Rydygiera, rodziłam tam i jestem zadowolona.:-)
Magda_Mr
z tego co wiem na Kopernika trafialy - bo sie zepsul jako szpital okropnie...ja polecam dr. Piotra Chałupczaka, ma prywatną praktykę na ul. Sienkiewicza. Prowadził dwie moje ciąże. Przede wszystkim ma bardzo duże doświadczenie (pracuje w szpitalu na Kopernika) a wiadomo, że tam najtrudniejsze przypadki trafiają z całej Małopolski. Doktor to oaza spokoju i dobrego humorubo jeden minus jest drogi ;D wizyta od 110 zł i więcej, w gabinecie ma w miarę dobre usg. Na pewno trzeba się przygotować na duże wydatki jeżeli chodzi o przeprowadzane badania podczas ciąży - ale ma to ogromne pozytywne efekty - jeżeli byłoby coś nie tak to od razu wyłapuje a to jest bardzo ważne w końcu dziecko i mama jest najważniejsza!
karolyn1987
Do rodzenia polecam Żeromski. A ginekologa mogę polecić Pana Wojciecha Znojka. Przyjmuje m.in. w lux med na al. Pokoju 5
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: