reklama
Dziękuje za polecenie zdecydowanie wole prywatnie@Oleś Prywatnie czy na NFZ? Jeśli prywatnie to polecam dr Macieja Brązerta. Przyjmuje na ul. Ułańskiej, pracuje również w szpitalu na Polnej.
o, właśnie chodzę prywatnie do dr Babik do Bociana, miała się zająć moimi problemami z zajściem w ciąże, ale niespodziewanie pojawiła się owulacja i ciąża i mimo dopiero kilku wizyt u niej, wydaje mi się najlepszym lekarzem, na jakiego dotychczas trafiłamZ Polnej może dr Piekarski
Chociaż ja i tak zawsze i wszędzie będę polecać szpital Raszei a z niego dr Babik, anioł nie kobieta i dr Zwolankiewicz też super lekarz
Gratulacje! zdecydowanie jest świetnym specjalistą. Zawsze wszystko dokładnie zbada, sprawdzi, doradzi..i co też ważne traktuje ludzi po ludzku nie zjadła ją znieczulica jak większość lekarzyo, właśnie chodzę prywatnie do dr Babik do Bociana, miała się zająć moimi problemami z zajściem w ciąże, ale niespodziewanie pojawiła się owulacja i ciąża i mimo dopiero kilku wizyt u niej, wydaje mi się najlepszym lekarzem, na jakiego dotychczas trafiłam
Ja chodziłam do Centrum Lekarze też prywatnie prawie od 20tc miałam ciążę zagrożoną..cudownie mną pokierowała, mimo mojego jednego głupiego pomysłu (po którym mogła mnie konkretnie zje*ać i wykopać przez okno) dała mi taaak ogromne wsparcie jak chyba nikt inny.
Rozumiem, że planujesz rodzić w Raszei?
Kiedyś jak przeglądałam szpitale, to myślałam nad świętej rodziny, ale z każdej strony słyszę dobre opinie o Raszei, więc nie wiem. Ogólnie u mnie to za wczesnie jeszcze na takie plany, dr Babik wybralismy w celu leczenia niepłodności, nie szpitala.Gratulacje! zdecydowanie jest świetnym specjalistą. Zawsze wszystko dokładnie zbada, sprawdzi, doradzi..i co też ważne traktuje ludzi po ludzku nie zjadła ją znieczulica jak większość lekarzy
Ja chodziłam do Centrum Lekarze też prywatnie prawie od 20tc miałam ciążę zagrożoną..cudownie mną pokierowała, mimo mojego jednego głupiego pomysłu (po którym mogła mnie konkretnie zje*ać i wykopać przez okno) dała mi taaak ogromne wsparcie jak chyba nikt inny.
Rozumiem, że planujesz rodzić w Raszei?
Ale wiem tylko, że jeśli zagrożenie mnie nie zmusi, to nie zbliżam się do Polnej, byłam tam 2 razy na badaniach na oddziałach endokrynologi i ginekologicznym (nie pamiętam jego nazwy) i każdy lekarz był tam bucem, traktowali pacjentki jak bydło....
Mam dokładnie takie samo zdanie co do Polnej.. właśnie z własnej głupoty byłam tam kilka razy i chciałabym o tym zapomnieć..Kiedyś jak przeglądałam szpitale, to myślałam nad świętej rodziny, ale z każdej strony słyszę dobre opinie o Raszei, więc nie wiem. Ogólnie u mnie to za wczesnie jeszcze na takie plany, dr Babik wybralismy w celu leczenia niepłodności, nie szpitala.
Ale wiem tylko, że jeśli zagrożenie mnie nie zmusi, to nie zbliżam się do Polnej, byłam tam 2 razy na badaniach na oddziałach endokrynologi i ginekologicznym (nie pamiętam jego nazwy) i każdy lekarz był tam bucem, traktowali pacjentki jak bydło....
W Raszei byłam 2 razy na patologii i trzeci raz już porodowka i położniczy..opieka cudowna! Zresztą takie samo zdanie ma moja kuzynka i przyjaciółka, a nie miały w Raszei swojego lekarza jedyne do czego się można przyczepić to jedzenie trzymam kciuki za bezproblemową ciążę i szczęśliwe rozwiązanie
Hej, czy któraś z Was chodziła do dr. Piotra (nie Michała) Dydowicza? W Poznaniu przyjmuje gdzieś na Kasprzaka, ja się wybieram do niego w Puszczykowie do jego prywatnej kliniki tylko na prenatalne.
Poczytałam trochę, i teraz nie wiem czy na tym samym badaniu doktor mi zrobi też test PAPPA. Nie mogę się do niego dodzwonić, a wizyta jest za tydzień 25.01. Chciałabym być pewna, bo widzę, że czasem PAPPA robi się osobno tydzień przed USG, i teraz po prostu nie wiem, co mam robić... np. czy w tym tygodniu prywatnie Pappa w laboratorium. Ale muszę to wiedzieć już TERAZ, aby nie było za późno.
Poczytałam trochę, i teraz nie wiem czy na tym samym badaniu doktor mi zrobi też test PAPPA. Nie mogę się do niego dodzwonić, a wizyta jest za tydzień 25.01. Chciałabym być pewna, bo widzę, że czasem PAPPA robi się osobno tydzień przed USG, i teraz po prostu nie wiem, co mam robić... np. czy w tym tygodniu prywatnie Pappa w laboratorium. Ale muszę to wiedzieć już TERAZ, aby nie było za późno.
reklama
Martini007
Początkująca w BB
A czy ktos może się wypowiedzieć o klinice pastelowa w Poznaniu?
Podziel się: