VanjaLind
Fanka BB :)
Cześć, chciałabym Was Drogie Kobietki zapytać, który ze szpitali jest godzien polecenia pod względem pomocy w początkach karmienia? Mam tu na myśli nie tylko wykwalifikowane położne, pielęgniarni noworodkowe, ale przede wszystkim doradcę laktacyjnego.
Po pierwszym porodzie miałam od samego początku pod górkę- na sali porodowej zostaliśmy sami, a córka ani myślała ssać; po odpoczynku gdy dziecko zgłodniało, panie pielęgniarki jedyne co robiły to boleśnie zgniatały mi pierś i wpychały ją na siłę do buzi dziecka... ciągle tylko słyszałam "przystawiaj, przystawiaj"; ale nic z tego nie wychodziło... z nadzieją na poprawę, próbowałam w domu, ale były już tylko łzy moje i córki bo ani razu nie złapała piersi. To tak w skrócie.
Tym razem zrobię wszystko i postawię świat na głowie żeby się udało!
Proszę Was o pomoc w tej sprawie.
Kinga - 4.04.2015
Po pierwszym porodzie miałam od samego początku pod górkę- na sali porodowej zostaliśmy sami, a córka ani myślała ssać; po odpoczynku gdy dziecko zgłodniało, panie pielęgniarki jedyne co robiły to boleśnie zgniatały mi pierś i wpychały ją na siłę do buzi dziecka... ciągle tylko słyszałam "przystawiaj, przystawiaj"; ale nic z tego nie wychodziło... z nadzieją na poprawę, próbowałam w domu, ale były już tylko łzy moje i córki bo ani razu nie złapała piersi. To tak w skrócie.
Tym razem zrobię wszystko i postawię świat na głowie żeby się udało!
Proszę Was o pomoc w tej sprawie.
Kinga - 4.04.2015