reklama
Witaj. Czy te ćwiczenia na klatkę poprawiły się i syna? Mój syn ma taki problem i szukamy porady. Ćwiczenia basen ,oddychanie i ucisk na prawe żebra,bo ma lewe bardzo zapadnięte też, takie zalecenia mamy od fizjoterapeutki jak również prosto siedzieć i karteczki pod stopy bo Jeszcze ma wadę kręgosłupa,lekka skolioza, ogólnie męczy się szybko , początek anemii, taki też niejadek z niego. Wiek 12 lat , 47kg ,wzrost 165 dopiero zaczynamy ćwiczyć , ogólnie to mu się zrobiło w ciągu roku szybko urósł No i klatka też się skrzywiłastaramy się - ja jak już pisałam chodże z małym 2xtydzień na rehabilitację ( od pierwszych miesięcy życia)+basen w miarę mozliwości
a o ucisku na serce to sobie zdaję sprawę - w sierpniu robiliśmy USG serca i jest nacisk na główne naczynia krwionośne :-( - niestety
zaczynamy przecierać też ścieżki w poradni pulmunologicznej
Załączniki
Najlepsze operację wykonuje Michał Szostawicki w Olsztynie. Polecam.Witaj. Czy te ćwiczenia na klatkę poprawiły się i syna? Mój syn ma taki problem i szukamy porady. Ćwiczenia basen ,oddychanie i ucisk na prawe żebra,bo ma lewe bardzo zapadnięte też, takie zalecenia mamy od fizjoterapeutki jak również prosto siedzieć i karteczki pod stopy bo Jeszcze ma wadę kręgosłupa,lekka skolioza, ogólnie męczy się szybko , początek anemii, taki też niejadek z niego. Wiek 12 lat , 47kg ,wzrost 165 dopiero zaczynamy ćwiczyć , ogólnie to mu się zrobiło w ciągu roku szybko urósł No i klatka też się skrzywiła
Podziel się: