reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szepionka przeciw grypie w ciazy. #Mamy z UK

Takze mieszkam w Uk i jestem w ciazy,dostalam propozycje szczepienia sie przeciw grypie.Na poczatku bardzo sceptycznie podeszlam do sprawy i bylam juz pewna ze odrzuce propozycje ale przeczytalam w internecie ze to niby korzystne poniewaz chroni jeszcze dziecko po porodzie.To mnie przekonalo poniewaz coreczka ma sie urodzic w listopadzie,czyli bedzie to okres zimowy,do tego mam jeszcze w domu 3latke ktora raczej nie choruje ale wiadomo jak to zima.Boje sie ze sie gdzies zarazi grypa a co za tym idzie zarazi mi tez to malenstwo_Opieka medyczna w uk jest fatalna ,lekarze sa tu do niczego i wlasnie boje sie o to malenstwo jak by mi zachorowalo ze tu zaden lekarz mi nie pomoze.(juz swoje tu przeszlam wiec wiem jak to wyglada)Poszlam sie szczepic ponad miesiac temu(czyli w 8 miesiacu ciazy)i po sprawie.Nie moge tu mowic o skutkach ubocznych bo dotychczas nie sie nie wydarzylo,mam nadzieje ze dobrze zrobilam.Pozdrawiam wszystkie ciezarne w uk:)

reklama
Do góry