reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szczepienia

Irtasia,strasznie mi przykro,ze masz takie urodziny.Niestety choroby przychodza czy tego chcemy czy nie.A co znowu sie dzieje z Jenni?:no:Czy to malenstwo opuszcza te chorobska?:wściekła/y:

reklama
Tycia Jenni oraz moj syn mieli dzis szczepionki a Jenni dwie naraz , jedna do jednej nozki a driga do drugiej:-(

irtasia wspolczuje Jenni i synkowi, no i Tobie!!!!

krcze za miesiac Laila tez bedzie miala 2 szczepionki na raz (pewnie te same co u Was) i juz sie boje.....................

No tak,czytałam,ze ich szczepilaś,jakos tego nie powiazalam ze soba:no:.Jutro pewnie bedzie juz lepiej:tak:

Irtasiu! Spóźnione ale bardzo szczere życzenia urodzinowe!! Jak tam Twoje dzieci?? Coś lepiej??

Patch dzieki za zyczonka :tak:
Jenni dzisiaj m miala 38,4 dalam jej czopek i zeszla ale ze synem jest gorzej od wczoraj goraczka niezeszla ponizej 38,5 a dzisiaj ma 40,4:szok:
i lekarka powiedziala ze jak nie spadnie to popoludniu musimy przyjsc

irtasia27: Dołączam się do życzonek!!! Wszystkiego najlepszego kochana! Urodzinowe buziaki ;-)

U Milenki ta gorączka nie ze szczepienia jednak... pediatra nam dziś powiedziała, że gorączka po szczepionce pojawia się OD RAZU w tym samym dniu i trwa do 3 dni. A u nas pojawiła się dopiero trzeciego dnia od szczepionki i dziś rano urosła do 39,3 stopni :nerd: :szok: :-(

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi czy jest to mozliwe: maz wlasnie wrocil od lekarza z synem i lekarka powiedziala ze to nie ma nic wspolnego ze szczepionka ktora wczoraj wziol tylko to jest zapalenie gardla i jakas infekcja i troszke mnie to dziwi bo wczoraj jak go badala to byl zdrowy jak ryba a do tego ta goraczka pojawila sie 2 godziny po szczepionce . Posmarowala mu reke jakims zelem i kazala chlodzic :baffled: to niby czemu jak to nie od szczepionki:confused:
No i dostal antybiotyki
Niewiem czy zrozumieliscie co pisze

Do góry