weronika654
Początkująca w BB
dopiero jestem omówiona na wtorek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a do wtorku jeszcze toroche czasu.dopiero jestem omówiona na wtorek
Jestem umówiona na wtorek a wyniki będą dopiero w czwartek wiedz stres spory.Może beta HCG ? Wynik będzie bardziej wiarygodny niż zwykły test
Czemu dopiero w czwartek?Jestem umówiona na wtorek a wyniki będą dopiero w czwartek wiedz stres spory.
Powiedz mi czy jutro jest sens robić test ciążowy?
Bo w środę mają zamknięteCzemu dopiero w czwartek?
Bo w środę zamknięte dlatego w czwartek do odbioruBo w środę mają zamknięte
A nie ma jakiejś wersji online? Beta zwykle jest już tego samego dnia.Bo w środę zamknięte dlatego w czwartek do odbioru
Jak masz nieregularne cykle (regularne w sumie też) to musisz robić codziennie te testy. Aż do pozytywnego wynikuI jak ci to wychodziło skąd wiedziałaś że akurat to dziś bądź jutro owulacją
Co Ty opowiadasz? Wyniki odbiera się online w większości laboratoriów po kilku godzinach. Chyba, że robisz badanie w przychodni na jakimś wypierdowiu to możliwe. Pojechałabym do normalnego punktu pobrań i tyle.Bo w środę zamknięte dlatego w czwartek do odbioru
Z mojej miejscowości jest ciężko dostać się do takiego lekarzaCo Ty opowiadasz? Wyniki odbiera się online w większości laboratoriów po kilku godzinach. Chyba, że robisz badanie w przychodni na jakimś wypierdowiu to możliwe. Pojechałabym do normalnego punktu pobrań i tyle.