reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
Patusia- ten dresik cuuuudny
Princesstopisc- lozeczko sliczne, no i posciel taka kolorowa.....

Ach... wszystkie te rzeczy takie slodkie.....:tak:
A to moj dzisiejszy zakup- wanienka. No i lozeczka i komoda.

Załączniki

• DSC00165.jpg
    DSC00165.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC00164.jpg
    DSC00164.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 69
  • DSC00155.jpg
    DSC00155.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 76
  • DSC00163.jpg
    DSC00163.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 61
jola- swietne zakupki...super ty to masz wiecej wydatkow.... swietnie wanienka rewelacja...

Marychna, Patusia - super te wasze łóżeczka :-)
a mam pytanko do was - to łóżeczko przeznaczone jest (w waszym przypadku) do użytku co dziennego, czy tylko w przypadku jakiś wyjazdów do rodziny?

Princesstopic - pościel już chwaliłam w innym poście ;-)

Confi śliniaczki rządzą! :-D

Kasia super ogrodniczki :tak:

Jola widzę że u ciebie wszystko już gotowe, ale ci fajnie :-)
mam nadzieje że wanienka ci sie sprawdzi i że będziesz zadowolona :tak:

Jola śliczny pokoik też bym chciała mieć osobny pokoik dla maleństwa niestety nie mam miejsca.
A to moje zakupowe szaleństwo dla mojego Karolka:-)[/ATTACH][/ATTACH]

Załączniki

• DSC00834.jpg
    DSC00834.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC00835.jpg
    DSC00835.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC00836.jpg
    DSC00836.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 29
ja wpadłam w szał kupowania malusich ubranek dla synka :D
Na szczęście wózek łlóżeczko i fotelik dostalismy od znajomych więc nie musimy sie o to martwić :)
Tylko dokupic akcesorka typu pieluchy mydełka etc i mozna czekać na dzidzie :)

reklama
Do góry