reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

a oto moja wanienka... z Winnie the Pooh...

1535_1.JPG

reklama
Dzięki dziewczyny :-)

Paula ładne te twoje ubranka, najbardziej to z 1-ej fotki mi się podoba :tak:

a powiedzcie mi kochane czy wy chodzicie do lumpesików na zakupy? ;-) bo ja tak :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wierzcie mi - na tak małe dzieci ubranka nie są zniszczone, a można takie marki ubrań znaleźć że ho ho.. (musze porobić fotki moich ostatnich zakupionych ciuszków to wam pokaże co wyszperałam ;-)). no i najważniejsze - mąż zadowolony że budżetu domowego nie nadwyrężam, a ja szczęśliwa bo mam ciuszki dla bobaska :tak:
choć ostatnio małpiszon jeden powiedział że nawet 50 centów mi nie da!! :wściekła/y: :wściekła/y: a to nie przez wydatki tylko przez.... ilość zakupionych ciuszków :baffled: ale czy to moja wina że jak wchodzę do sklepu to oczopląsu dostaję, no i zawsze coś ładnego wynajdę. mężuś się śmiał że ja to tam mam jakąś specjalną zniżkę, bo ostatnio pani mi policzyła inaczej (taniej) niż było w cenniku :rofl2: :rofl2:
mam tylko jedną zasadę co do takich sklepów - zero butów i ciuszków tych najbliżej ciała - body czy koszulki (kaftaniki) :tak: :tak:

Paula te kompleciki są prześliczne. Ja też takie chce! Ręczniczki też świetne.
Barmanka ja w zsadzie w lumpeksie nie byłam, bo wezmę sporo ubranek po córci szwagierki (też z drugiej ręki). Ale właściwie masz rację, że te rzeczy pewnie są w dobrym stanie i może jak pogoda się poprawi i zachce mi się w końcu gdzieś chodzić to wybiorę się do jakiegoś i pooglądam. Może akurat coś mi się rtafi. Chociaż ja nigdy w lumpeksach nie miałam szczęścia.

Paula te kompleciki są prześliczne. Ja też takie chce! Ręczniczki też świetne.
Barmanka ja w zsadzie w lumpeksie nie byłam, bo wezmę sporo ubranek po córci szwagierki (też z drugiej ręki). Ale właściwie masz rację, że te rzeczy pewnie są w dobrym stanie i może jak pogoda się poprawi i zachce mi się w końcu gdzieś chodzić to wybiorę się do jakiegoś i pooglądam. Może akurat coś mi się rtafi. Chociaż ja nigdy w lumpeksach nie miałam szczęścia.

znajdziesz wiele ładnych rzeczy - zobaczysz :tak: :tak: najważniejsze byś trafiła na jakąś nową dostawę byś mogła sobie poprzebierać, no i zarezerwuj sporo czasu.. bo to nie idzie tak szybko jak w normalnym sklepie ;-)
pamiętam jak się było studentką - rety kiedy to było :rofl2: - to zawsze tam wynajdywałam jakieś fajne bluzeczki i miałam na wyjście na piwo albo disco, koleżanki mi zazdrościły - bo zdarzało się ze one miały na sobie identyczną bluzkę (wiecie - jak wchodzi jakaś moda, to wszystkie chcą to mieć) kupioną na bazarku, a ja zawsze inaczej, oryginalnie ubrana :-)
tylko spodnie zawsze ciężko mi było kupić w takim sklepie :crazy: no ale to z powodu hmmm mojej figury :zawstydzona/y:

barmanka skad s to znam lumpeksiki. ja jak bylam panienka tez tam szukala. teraz z braku czasu mniej wole isc na bazarki bo szybko i nie mam czasu przegladac, zreszta szkoda mi bo ja juz nie rosne a mam cala szafe ciuchow i drugie tyle pochowane w pudlach.
a co do maluszka to i owszem dla mojej madzi kupowalam w lumpeksach no ale teraz to nie mam jak buszowac po nich wiec zostaje mi allegro. ale to ot samo bo tez uzywane. :-)

a oto moje kolejne zdobycze

Załączniki

• f0a93fb26f0a3462.jpg
    f0a93fb26f0a3462.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 43
  • d10c9957004c470d.jpg
    d10c9957004c470d.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 43
  • c068940ce7e26912.jpg
    c068940ce7e26912.jpg
    15,1 KB · Wyświetleń: 39
  • c66748f5c6caae1c.jpg