reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
to moje ostatnie zdobycze: poniżej
557326506_1

555349704

555054184

550116464

obraz138.jpg

patusia- poprostu boskosci!!! ja tez musze kupic kilka rampersikow, ale o dziwo w sklepach nigdzie ich nie znalazlam!

Dziewczyny poprostu cudeńka ależ miło się na nie patrzy.
Czekam na kolekcje wiosenne to i pewnie na allegro będzie większy wybór właśnie licze na rampersy.

Ankzoc - tylko na allegro szukaj podsune ci kilka linkow na priv jak chcesz - bo ja juz nie kupuje rampersików mam jich sporo :-)

Patusia, ankzoc - rewelacyjne są te Wasze zakupki :-D Cudowne poprostu:-) kurcze moje zdobycze są póki co takie stonowane kolorystycznie:dry: a Wasze takie cudownie kolorowe... Ale w marcu jak juz płeć będzie w 100% pewna - i ja poszaleje z kolorystyką :-D

reklama
ankzoc bardzo ładne ciuszki, szczególnie ta pomarańczowa kurteczka mi się podoba :tak:

patusia twoje też śliczne,kolorki super, najbardziej urzekł mnie ten ostatni w kwiatuszki :)

Ostatnia edycja:
Do góry