reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Kochana zawsze sie mozesz o nie upomnieć!!! ja swoje po Oliverku wlasnie dostałam spowrotem, bo tez pozyczałam zresztą wypada ci sie upomnieć
głupio mi się upominać bo sama oferowałam że jej oddam, ona się o ciuszki nie prosiła.. może nawet ich już nie ma bo wydała komu innemu:confused: ale jak ją spotkam to wypnę brzuszek i zobaczymy :-) Oj, niektóre były takie śliczne, ze Szkocji przywiezione, niezniszczone wcale

reklama
głupio mi się upominać bo sama oferowałam że jej oddam, ona się o ciuszki nie prosiła.. może nawet ich już nie ma bo wydała komu innemu:confused: ale jak ją spotkam to wypnę brzuszek i zobaczymy :-) Oj, niektóre były takie śliczne, ze Szkocji przywiezione, niezniszczone wcale
Sheeppy no kurcze ja bym na twoim miejscu zadzwoniła i powiedziała kolezanka napewno jest ci wdzieczna za to ze jej pozyczyłaś, powaznie wkońcu upominasz sie o swoje kochana !!!! A przeciez ci sie nie przelewa a moze z wdziecznosci ci jeszcze zwoje pozyczy

Dzięki Patusia! Już z grubasza wiem o co chodzi!:tak:
Sheeppy! Zapomniałam na śmierć o podatku... no faktycznie to może być tochę dodatkowej kasy :sorry2: wiesz, mi się wydaje, że im wcześniej się złoży dokumenty do urzędu skarbowego tym szybciej zwracają! Przynajmniej moja mama gdy składa od razu jak tylko dostanie rozliczenie z pracy i zwracają jej bardzo szybko... ja zawsze zwlekam i sładam pod koniec ostatecznego terminu i dłużej czekam.... Ja to chyba sie zawezmę i wróce do pracy - wtedy udałoby mi się stanąć finansowo na nogi:dry::confused:
Kokoszka, śliczne ciuszki dla Księżniczki ;-):-D

Sheeppy no kurcze ja bym na twoim miejscu zadzwoniła i powiedziała kolezanka napewno jest ci wdzieczna za to ze jej pozyczyłaś, powaznie wkońcu upominasz sie o swoje kochana !!!! A przeciez ci sie nie przelewa a moze z wdziecznosci ci jeszcze zwoje pozyczy
ja jej zaoferowałam że oddam ciuszki po Nikusiu, bo oni są w naprawdę kiepskiej sytuacji, mieszkają u jej rodziców w tzw baraku, takie mieszkania socjalne, i widziałam na naszej-klasie zdjęcia jej synka w takich znoszonych ubrankach.. a jeśli ona już ich nie ma, to postawię ją w niezręcznej sytuacji.. myślę, że do maja ją spotkam chociażby na spacerze, bo tak upominać się to ja nie umiem:zawstydzona/y:

Dzięki Patusia! Już z grubasza wiem o co chodzi!:tak:
Sheeppy! Zapomniałam na śmierć o podatku... no faktycznie to może być tochę dodatkowej kasy :sorry2: wiesz, mi się wydaje, że im wcześniej się złoży dokumenty do urzędu skarbowego tym szybciej zwracają! Przynajmniej moja mama gdy składa od razu jak tylko dostanie rozliczenie z pracy i zwracają jej bardzo szybko... ja zawsze zwlekam i sładam pod koniec ostatecznego terminu i dłużej czekam.... Ja to chyba sie zawezmę i wróce do pracy - wtedy udałoby mi się stanąć finansowo na nogi:dry::confused:
Kokoszka, śliczne ciuszki dla Księżniczki ;-):-D
ja składam zawsze w styczniu... rok temu dopiero w maju dostałam.. ale wlaśnie policzyła mi mama, zaliczki miałam tyle co nic wpłaconej, więc zwrócą mi tylko 130 zł:angry: rok temu dostałam tysiaka :-:)-:)-:)-(

dziewczynki to link z bodami dostępnymi w uk- sa nie do zdarcia super!!! i nie drogo polecam
EARLY DAYS BODY 7- PACK RÓŻNE WZORY 62 (0-3m) (525367694) - Aukcje internetowe Allegro
zgadzam się, Nikuś tylko w takich chodzi :tak: Teraz nosi już od roku body na 12-18miesięcy, i wciąż pasuje, bo rośnie z nim, i wcale się nie niszczy, super są :tak:

Sheeppy, nie znam się na tym zbyt dobrze, ale czy od zeszłego roku nie ma jakiejś ulgi na dziecko??? Wiem, że mojej mamie zwracali ok 1000 zł za siostre:confused:

Sheeppy, nie znam się na tym zbyt dobrze, ale czy od zeszłego roku nie ma jakiejś ulgi na dziecko??? Wiem, że mojej mamie zwracali ok 1000 zł za siostre:confused:
no własnie jest ulga, dlatego rok temu tysiaka dostałam, ale to jest ulga od pobranej zaliczki, a teraz z wychowawczego miałam potrącone 100 zł a potem kuroniówka - potrącone 30 zł, więc tylko tyle mi oddadzą w tym roku :wściekła/y:

reklama
Hej dziewczynki,

Tak sie napatrzylam na wasze slodkosci co nakupowalyscie maluchom wiec sama wrescie znalazlam czas wstawic moje:-DWszystkie ubranka sa prze slodkie...mniam mniam:rofl2:

Ja dzisiaj bylam na USG na 100% dziewczynka lekarz nie widzial "jajec" a co wiecej potwierdzil istnienie "pipki":-DNawet mam zdjecie:tak:Wrescie moge wkleic ubranka te co ostatnio kupilam i mi mamcia przywiozla:rofl2:A i oczywiscie od cioci z ameryki mam sliczna niebieska sukienke Ralph Lauren:-D jak i "i am my daddy princess" hehe...oczywiscie ciuszki z disneya, uwielbiam je:-Djak dla laleczki:tak:Moj skarb ma juz 22,31cm i wazy 589gram juz ponad pol kilo^^ zamieszczam foty:happy:
Prześliczne ubranka - oj ja ja tez chciała juz wiedzieć co noszęw brzuszku i jak by to była dziewczynka to bym była prze szczęśliwa
Te z disney'a przepiękne naprawdę

Do góry