reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

Hej, odswieżam wątek;-) to moje ostatnie zakupki dla Naduśki,Hello Kitty górą:sorry::eek: wszyscy sie smieją ze mała ma dosyć już tego kota...:sorry:
Troszke wieksze sa te ciuszki tak 9-12 mies i roczek...

Załączniki

• Naduska2 171.jpg
    Naduska2 171.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 49
  • Naduska2 172.jpg
    Naduska2 172.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 52
  • Naduska2 173.jpg
    Naduska2 173.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 55
  • Naduska2 174.jpg
    Naduska2 174.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 52
  • Naduska2 175.jpg
    Naduska2 175.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 54
  • Naduska2 176.jpg
    Naduska2 176.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 51
  • Naduska2 177.jpg
    Naduska2 177.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 49
reklama
No i jeszcze mój ulubiony zestawik...:-D

Załączniki

• Naduska2 178.jpg
    Naduska2 178.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 51
  • Naduska2.jpg
    Naduska2.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 54
Roxy, aleś się obkupiła, to znaczy Nadię :tak:
Ale pokaż też swoje rzeczy, od dziecinnych aż się za słodko robi.
A wiecie że my nie mamy w szafie Lilianki niczego z Hello Kitty? Lubię popatrzeć na dzieci w te ciuszki ubrane, ale jakoś sama nie mogę się przekonać :sorry:

No to wrzucam moje zakupki.
Sukienka na zdjęciu w ogóle nie wygląda :unsure:
Zdjęcia z butami podwójne, bo kot nadszedł więc go też uwieczniłam :tak:

Załączniki

• IMG_3446.jpg
    IMG_3446.jpg
    39,1 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG_3448.jpg
    IMG_3448.jpg
    45,3 KB · Wyświetleń: 59
  • IMG_3450.jpg
    IMG_3450.jpg
    34,4 KB · Wyświetleń: 56
  • IMG_3453.jpg
    IMG_3453.jpg
    36,2 KB · Wyświetleń: 65
  • IMG_3442.jpg
    IMG_3442.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 54
  • IMG_3444.jpg
    IMG_3444.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 65
Moniqsan, fajne ciuszki dla Lili,buciki są super:tak:
Sukienka fajowa:tak:kupowałas w royalu? bo widziałam ją na żywo...fajna..tylko że ja sportowy typ i sukienki to na na prawde wielkie okazje:tak:;-) Nawet małej mojej rzadko zakładam sukienki.
Ale superowo będziesz wygladała... butki zarąbiste:tak:

reklama
Moniq - sukienka świetna, butki wygladaja na bardzo zgrabniutkie i wygodne, no ale najbardziej mnie zauroczyły czerwone buciki Lili - śliczniutkie i przesłodkie!!! :-):-):-)

Do góry