reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Szał zakupów, czyli co kupiłyśmy dla siebie i naszych maluszków!

reklama
nasza zakupki ...troche sie juz tego nazbieralo zaraz po usg ..lecielismy kupic tylko jedna sukienke :)
pozdrawiam

Załączniki

• DSC_0866.jpg
    DSC_0866.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 61
  • DSC_0867.jpg
    DSC_0867.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0868.jpg
    DSC_0868.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0869.jpg
    DSC_0869.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 54
  • DSC_0870.jpg
    DSC_0870.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 50
  • DSC_0871.jpg
    DSC_0871.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 53
  • DSC_0874.jpg
    DSC_0874.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC_0873.jpg
    DSC_0873.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 48
super ciuszki... sukienusia swietna... a ten zestaw z Hello Kitty to chyba identyczny jak ja kupilam... cudowne...

MOj m podobnie ale jeden skelp zniosl bo chcial mi zrobic przyjemnosc w kolejnych juz umieral.......i marudzil...tak to jest z facetami...chociaz wozki i foteliki to moze wybierac godzinami.......wtedy juz ja sie nudze;-)

Ja jak na razie mam bardzo malo zakupow. Doslownie kilka ciuszkow, z takich powazniejszych zakupow, to mamy wozek, poza tym mam odciagacz do pokarmu, no i dla siebie szlafrok i kapcie(dostalam w prezencie). Z jednej strony strasznie chce juz kupowac, a z drugiej strony teraz sie okazuje, ze chyba nie moge za bardzo szalec, bo mamy zamiar wrocic do Polski, wiec nie moge przesadzac z duzymi zakupami. Nawet chyba lozeczka nie bedziemy tu kupowac, pierwsze dwa miesiace dzidzia wytrzyma w gondolce.

reklama
hej dziewczyny ja po ostatnim wypadku na schodach jak porwalam spodnie... dzis zamowilam sobie 2 pary spodni i bluzke z Next... przez internet bo dalej mam zakaz wychodzenia... beda we wtorek to wstawie fotki... narescie juz nie moge sie doczekac bo nie mam w czym chodzic...

Do góry