reklama
Witaj
m_1982 mamy mały problem, bo dziewczyny z grupy zamkniętej, w tym i ja, nie bardzo Cię kojarzą, nie mają zdania. Boimy sie szpiegów z szafki Możesz nam coś o sobie napisac i powiedzieć dlaczego chciałabyś z nami się calymi dniami w grupie nudzic?
Pozdrawiam
m_1982 mamy mały problem, bo dziewczyny z grupy zamkniętej, w tym i ja, nie bardzo Cię kojarzą, nie mają zdania. Boimy sie szpiegów z szafki Możesz nam coś o sobie napisac i powiedzieć dlaczego chciałabyś z nami się calymi dniami w grupie nudzic?
Pozdrawiam
Witam, wszystkie emigrantki szafkowe moj szafowy nick to lemonka30, tutaj jako BabyB haha, no nic za glupote trzeba płacić.
Rycząca 30, mama 2 ccudownych dzieciaków, emigrantka nieststy nie tylko szafkowa. Zaznaczam, że pragnę do Was dołączyć, żeby na luzaku i bez ciśnien pogadać nie tylko o kupkach i słoiczkach haha, ale tez o pierdach i trudach i znojach dnia codziennego, nie tylko z perspektywy matki, ale także zwyczajnej, szczerej babki.
Pozdrawiam serdecznie i obiecuję, słowo harcerki nie będę węszyć
Rycząca 30, mama 2 ccudownych dzieciaków, emigrantka nieststy nie tylko szafkowa. Zaznaczam, że pragnę do Was dołączyć, żeby na luzaku i bez ciśnien pogadać nie tylko o kupkach i słoiczkach haha, ale tez o pierdach i trudach i znojach dnia codziennego, nie tylko z perspektywy matki, ale także zwyczajnej, szczerej babki.
Pozdrawiam serdecznie i obiecuję, słowo harcerki nie będę węszyć
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Netka_an, przebrnęłam, niezłe jaja, dałyście czadu dziewczyny, to było odejście z wielkim hukiem;-).
Dominka, jestem;-)
Dominka, jestem;-)
reklama
dominka285
Początkująca w BB
ok ja też już jestem ;-) widzę że jesteś z mojego byłego województwa ;-)
Podziel się: