reklama
netka_an
Zaciekawiona BB
Całkiem mozliwe )
A swoją drogą fajnie paolka to wymyśliła tu 'podwórko' dla podglądaczy, którzy może chcą dołączyc, a w grupie 'domek' dla juz sprawdzonych i pełen luz
heh, no cos w tym jest w grupie to normalnie sie czujesz u siebie - moze dlatego ze sa tam osoby które chca byc, które chcą sie wypowiadac i juz. a nie wejdzie ci w dyskusję jedna z drugą i jak sie nie spodoba to ją zamkną - normalnie przedszkole
dla mnie najwazniejsze jest to, ze mam luz, ze moge sobie robic jaja, wbijać nieszkodliwe szpileczki - ot mam takie usposobienie, taki złośliwy humorek, ale nie wszyscy wiedzą ze nie robie i nie mowie pewnych rzeczy serio i zawsze okraszam je buźkami i jakoś to nikogo nie boli. a najlepsze jest to, ze zawsze forumowiczki szafkowe wiedziały ze zartuję, ale moderki to juz nie ciekawe dlaczego
a pewnie dlatego, że poczucie humoru to domena ludzi inteligentnych;-)
heh, no cos w tym jest w grupie to normalnie sie czujesz u siebie - moze dlatego ze sa tam osoby które chca byc, które chcą sie wypowiadac i juz. a nie wejdzie ci w dyskusję jedna z drugą i jak sie nie spodoba to ją zamkną - normalnie przedszkole
dla mnie najwazniejsze jest to, ze mam luz, ze moge sobie robic jaja, wbijać nieszkodliwe szpileczki - ot mam takie usposobienie, taki złośliwy humorek, ale nie wszyscy wiedzą ze nie robie i nie mowie pewnych rzeczy serio i zawsze okraszam je buźkami i jakoś to nikogo nie boli. a najlepsze jest to, ze zawsze forumowiczki szafkowe wiedziały ze zartuję, ale moderki to juz nie ciekawe dlaczego
Ja też lubie takie małe, nieszkodliwe złosliwości. Niestety chyba juz do tego doszłysmy dlaczego tak sie działo... brak dystansu do samego siebie, a co za tym idzie do innych.
Ważne że w grupie jest spoko i jak sie okazuje można w wiele osób fajnie pogadac o wszystkim dosłownie Od rana do rana...hahhahaa
spawdzam tylko czy mam robaczka
Jeszcze nie
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Usunieto nasz watek = ploteczki
netka_an
Zaciekawiona BB
Usunieto nasz watek = ploteczki
co ty mówisz - gdzie co jak usunięto znowu
julkowa
Agentka 002 :-)
czytałyście?