Dziewczyny właśnie wyczytałam na szafkowym forum, że tu zgrupowanie antyszafkowe. Któraś napisała, że to na tej stronie i bez problemu poczytałam co napisałyście. A jak pozakładają sobie konta tutaj nnbo i inne chrupy to znów będą się pyrgać...
reklama
Ardhara
Mama po raz trzeci :)
olusia - nie mogę mam blokadę na odpisywanie
ninutka - serdecznie zapraszamy te idiotki tutaj - niech czytają jakie mamy na ich temat zdanie
ninutka - serdecznie zapraszamy te idiotki tutaj - niech czytają jakie mamy na ich temat zdanie
paolka.06
Początkująca w BB
gupia su*a!
ciekawe co chce osiągnąc
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Orchidea22
Mama Johnyslawa ;]
Moze w domu ma niskie mniemanie i na szafce je sobie podnosi ;]
kamilak86
Zaciekawiona BB
Daj link z chęciom poczytam o naszej antyszafkowej działalności.Dziewczyny właśnie wyczytałam na szafkowym forum, że tu zgrupowanie antyszafkowe. Któraś napisała, że to na tej stronie i bez problemu poczytałam co napisałyście. A jak pozakładają sobie konta tutaj nnbo i inne chrupy to znów będą się pyrgać...
Któraś napisałą, ze można tu pisac w wybranym gronie, jednak nie wiem jak to zrobić???
Ale wiecie co? Ardhara ma rację , niech poczytają co o nich myslimy, tu nam mogą wielkie G zrobić ;p Tu ich macki nie sięgają. Tu nie bedą mogły leczyć kompleksów, odejmowac sobie nadprogramowych kilogramów warnami... tu my mamy prawo mieć własne zdanie i tu będziemy z tego korzystać
Pisze na brudno maila do adm...jak mnie nie wyrzucą znowu to będzie cud ;p
''olusia - nie mogę mam blokadę na odpisywanie ''
Jak się tu cytuje, bo mi jakies krzaki wyszły ???
Szkoda, ciekawe co by jej wyszło z wyników moczu kota np
Ale wiecie co? Ardhara ma rację , niech poczytają co o nich myslimy, tu nam mogą wielkie G zrobić ;p Tu ich macki nie sięgają. Tu nie bedą mogły leczyć kompleksów, odejmowac sobie nadprogramowych kilogramów warnami... tu my mamy prawo mieć własne zdanie i tu będziemy z tego korzystać
''olusia - nie mogę mam blokadę na odpisywanie ''
dominka285
Początkująca w BB
Na razie mają misję zgnębienia innych dziewczyn na Szafce potem wezmą pod swoją "ku:-)ę" inne fora :-)
kamilak86
Zaciekawiona BB
może spróbuj daj opcje-cytuj- jest pod każdą wypowiedzią''olusia - nie mogę mam blokadę na odpisywanie ''
Tak z czystej ciekawości to od kogo dostałaś namiar na nowe forum ?Na razie mają misję zgnębienia innych dziewczyn na Szafce potem wezmą pod swoją "ku:-)ę" inne fora :-)
dominka285
Początkująca w BB
Któraś napisałą, ze można tu pisac w wybranym gronie, jednak nie wiem jak to zrobić???
A ja myślę że szanowna administracja ma daleko w du...e nasze zażalenia
reklama
Podziel się: