reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Szafa malucha

Ja też chciałam Laure, ale M powiedział nie i nie będę się z nim kłócić, bo wiem, że ma trochę racji.
Junior miał łóżeczko z kiepskim mocowaniem dna i niestety kilka razy spadło kiedy był w środku... może dlatego aż tak zwracamy na to uwagę

reklama
Jolka
mam nadzieję że to tylko Wasze przewrażliwienie.
Bo mój ukochany akurat mocowaniu dna przyglądał się najbardziej bo chciał żeby było jak najniżej - stąd zwracaliśmy na to uwagę :tak:

P.S.
Ucieszyło mnie że napisałyście że Laura to taka bardziej dla dziewczynki :-D
Mam nadzieję że mojej Zosiuni będzie tam wygodnie :tak:

Efilo nie przejmuj się w razwie czego mocowanie można przerobić :-)
Coś o tym wiem ;-)
Tylko my stwierdziliśmy, że jak już kupujemy nowe, to takie żeby nie trzeba było :tak:

Kachasek faktycznie, świetna sprawa te nakolanniki!!! :-)

Jakoś nie mogę wpaść w temat łóżeczek :confused: Może dlatego, że na razie nawet ścian pokoju Piotrusia nie ma ;-)
Ale na razie, zupełnie bez zgłębiania, mi podoba się ten Klupś z księżycem i gwiazdkami, a Małżowi Laura :-D Widzę, że typowi jesteśmy pod tym względem ;-)

Jolu - wzory są cudne, mi się podoba wszystko co ma misie :tak:

Dziewczyny odkryłam dziś sklep Next w warszawskich złotych tarasach. Cudne ubranka i ceny też są całkiem znośne. :-)

co do łóżeczek, to też jakoś nie jestem w temacie, bo dostałam i nawet nie oglądałam nic nowego
za to jednak zmieniam zdanie i postuluję o zamknięcie allegro i wszystkich sklepów z odzieżą używaną:tak: szukałam portek dla siebie, ale nie znalazłam nic w moim rozmiarze, więc dorwałam inne, którymi się wam pochwalę
zakupy z allegro jeszcze nie przyszły ale to zestawik i rożek (kurcze, narazie poluję na uniwersalne ciuszki /dla dziewczynki w końcu portki też mogą być/, ale chyba poproszę gina o skierowanie na usg:-D, bo on nie ma swojego i może się dowiemy czy kupować sukienki czy koszule;-) )

reklama
Do góry