reklama
domi jeśli nadal krwawisz i boli Cie podbrzusze to jedź na izbę przyjęć. Ja zaczęła krwawić w 7 tygodniu ciąży, jak tylko zobaczyłam krew (nie było tego dużo) to moja mama od razu kazał mi się ubierać (to było około 23.00 godziny) i natychmiast jechać do szpitala. Wiem że lekarz nie potwierdził Ci jeszcze ciąży ale masz wyniki bety, które jednoznacznie wskazują na wczesną ciąże a każde krwawienie w ciązy jest niebezpieczne
Musiała byś powtórzyć tą bete robi sę z odstępem 48 godzin i patrzy czy wzrasta . Myślę ,że z lekarzem można się skonsultowac choć wiem jak oni podchodzą do tak wczesnej ciąży. Powinni dać na podtrzymanie coś czy to luteine czy duphaston.
To powtórzę betę jutro, zobaczymy, co wyjdzie. Dziś idę do lekarza.
Nie mam w ogóle apetytu. Jak było u Was z odżywianiem?
no cóż, spodziewałam się nieco innej reakcji z Twojej strony, ale w końcu to Twoje dziecko, zrobisz jak zechcesz
T
Tusia.
Gość
witam.
DOMI-jestem w bardzo podobnej sytuacji do twojej mianowicie:
zrobilam test 2 dni przed @ i blada druga kreska
lecz w terminie @ pojawilo się krwawienie
1dzien-jakby normalna @
2dzien-plamienie
3dzień-znikome plamki i koniec.
teraz nie wiem jak to wszysko sie ma
dodam,że bardzo zalerzy mi na dzidzi.chyba jade po test ale tak sie boje negatywu:-(
DOMI-jestem w bardzo podobnej sytuacji do twojej mianowicie:
zrobilam test 2 dni przed @ i blada druga kreska
lecz w terminie @ pojawilo się krwawienie
1dzien-jakby normalna @
2dzien-plamienie
3dzień-znikome plamki i koniec.
teraz nie wiem jak to wszysko sie ma
dodam,że bardzo zalerzy mi na dzidzi.chyba jade po test ale tak sie boje negatywu:-(
K
kasiula260881
Gość
Witam!
Ja w pierwszych trzech miesiącach ciąży miałam plamienia jak w czasie @. I lekarz mówił, że u niektórych kobiet tak jest. Ale u niektórych są objawem zagrożonej ciąży.
Dziewczyny uważajacie na siebie, bo nie jesteście już same:-).
Pozdrawiam gorąco!!!
Ja w pierwszych trzech miesiącach ciąży miałam plamienia jak w czasie @. I lekarz mówił, że u niektórych kobiet tak jest. Ale u niektórych są objawem zagrożonej ciąży.
Dziewczyny uważajacie na siebie, bo nie jesteście już same:-).
Pozdrawiam gorąco!!!
reklama
Lekarz myślał, że jestem już w 4 tc, na usg nic nie było widać i raczej powątpiewał w to, że naprawdę jestem w ciąży, a wynik powiedział, że jest malutki, dopiero gdy mu powiedziałam, kiedy mogło nastąpić zajście w ew. ciążę, to zmienił zdanie i nie wyklucza ciąży. A na krwawienie nic nie poradził, bo ja mam alergię na wszystkie leki chemiczne i nic nie mógł przepisać, ale lepiej się dziś czuję, mniej krwawię. Wynik bhcg mam powtórzyć w czwartek, najlepiej w piątek.
Podziel się: