reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sygnatury - zmiana w uprawnieniach

janslu

Administrator
Członek załogi
Miasto
Warszawa
Uwaga,

od 1 lipca 2015 musieliśmy wprowadzić zmianę w polityce wklejania sygnatur pod postami. Sygnatury były wykorzystywane przez spamerów do zaśmiecania forum, oraz do obniżania rankingu forum w wyszukiwarkach. Szukaliśmy rozwiązania od kilku tygodni, ale niestety nie udało nam się znaleźć możliwości pozostawienia linków w sygnaturach. Wszelkie paski, suwaczki, grafiki nadal można wklejać, ale pod warunkiem, że nie zawierają linku.

Typowy kod sygnatury z serwisów "suwaczkowych" wygląda tak:
Kod:
[ URL="http://www.suwaczki.com/" ][ IMG ]http://www.suwaczki.com/tickers/mjvydf9hp97ipuj7.png[ /IMG ][ /URL ]
Takiego kodu nie da się wkleić!
Trzeba z niego usunąć część URL, pozostawiając resztę:
Kod:
[ IMG ]http://www.suwaczki.com/tickers/mjvydf9hp97ipuj7.png[ /IMG ]
Forum działa od bardzo dawna. Przykro mi, że z powodu spamerów musimy ograniczyć wygodną i starą funkcję, ale proszę mi wierzyć - nie mieliśmy innego wyjścia...

reklama
Witam, pomimo tego, że po wklejeniu kodu usuwam część z URL (tak jak w powyższym przykładzie), to suwaczek się nie wstawia, pojawia się komunikat o błędzie kodu...Czy na pewno powyższa instrukcja jest prawidłowa?

Mam już jeden suwaczek, ustawiłam go zaraz po zarejestrowaniu się na forum, teraz chciałam dodać kolejny i mam problem ponieważ wyskakuje błąd a nie wklejam adresu url :/ Co mogę jeszcze zrobić?

Mam problem z ustawieniem suwaczka, nie moge zmienić, robię zapisz i niby się zmienia ale, wcale się nie zmienia i gdy znów klikam na edytuj sygnaturę to jest stary suwaczek.

U mnie również nie da się zmienić sygnatury, mimo wykasowania url wg instrukcji. Czy da się to inaczej zrobić? Dodam, że suwaczek widać na podglądzie, ale nie da się go zapisać. W efekcie widzę znowu stary suwaczek.

reklama