reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Świeże staraczki, pierwsze dziecko :)

reklama
No dokładnie...

W piątek działaliśmy, w sobotę działaliśmy (w sobotę miałam pozytywny test owulacyjny), a wieczorem coś mu "odwaliło" i koniec zabawy 🤦‍♀️😼

O matko i córko. Ale to dobrze chociaż, że zdążyliście coś podziałać dzień wcześniej i chwilę przed tym zanim nastały ciche dni. 😁 To się nazywa szczęście w nieszczęściu

Dokładnie! Może akurat był złoty strzał, jak to niektóre dziewczyny określają :p

Będę trzymać kciuki! 🤞 To kiedy wypada testowanie?

Ja w tym cyklu jestem już wogole ciemna jak tabaka w rogu, przez te chorowanie nie sprawdziłam nic bo pilnowałam zatok i kasłania. 🙈
Dopiero jakoś teraz oprzytomniałam, że nam wypadły stosunki w 14dc, 16dc i 17dc więc wypadałoby się zainteresować. 😱

Ale nie wiem czy coś by z tego było mimo wszystko ... chyba mam już teraz PMS i to jakiś okropny, bo w nocy z zimna spać nie mogę. 🤔 W domu niby 23 stopnie, ja piżama na długi rękaw, temperatura ciała normalna a dreszcze mnie budzą. Noc z soboty na niedzielę to wogóle jakiś osobisty koszmar był, bo oprócz tych dreszczy to jeszcze o 4 rano dostałam takiej zgagi, że myślałam że mi żołądek zaraz pęknie. 😱

To kiedy wypada testowanie?
27 kwietnia mam przewidywany pierwszy dzień okresu (ale, że nie mam zbyt regularnych cykli, to dlatego przewidywany).
Dopiero jakoś teraz oprzytomniałam, że nam wypadły stosunki w 14dc, 16dc i 17dc więc wypadałoby się zainteresować.
Oooo, to może może coś z tego będzie 🤞
Kiedy masz mieć planowo okres?
chyba mam już teraz PMS i to jakiś okropny, bo w nocy z zimna spać nie mogę. 🤔 W domu niby 23 stopnie, ja piżama na długi rękaw, temperatura ciała normalna a dreszcze mnie budzą. Noc z soboty na niedzielę to wogóle jakiś osobisty koszmar był, bo oprócz tych dreszczy to jeszcze o 4 rano dostałam takiej zgagi, że myślałam że mi żołądek zaraz pęknie. 😱
Kurcze, bardzo dziwne masz objawy, co to może być 🤔
Oby nic poważnego. A jak dzisiejsza nocka? Miałaś też dreszcze i było Ci zimno?

27 kwietnia mam przewidywany pierwszy dzień okresu (ale, że nie mam zbyt regularnych cykli, to dlatego przewidywany).

Oooo, to może może coś z tego będzie 🤞
Kiedy masz mieć planowo okres?

Kurcze, bardzo dziwne masz objawy, co to może być 🤔
Oby nic poważnego. A jak dzisiejsza nocka? Miałaś też dreszcze i było Ci zimno?

O, u mnie najprawdopodobniej 17 kwietnia, ale czy tak będzie to też ciężko stwierdzić. 😂

Szczerze to mam tylko nadzieję, że to nie rozwój jakiejś kolejnej infekcji bo w domu już aptekę mam. 😱
Dzisiaj akurat spało mi się w porządku. Złapały mnie dreszcze rano, ale to wiadomo - w ciągu dnia to tyle co nieprzyjemne, ale przynajmniej ze snu nie wybudzają więc to już połowa sukcesu 🤡

reklama
Update jest taki, że testowałam 27DC, wyszedł z tego negatyw w postaci biel Vizira.
Dziś powinna być 🐒 oczywiście nie przyszła (no kto by się spodziewał), a brzuch mnie ciągnie już z 4 dni dobre i już mnie zaczyna to męczyć bo skoro tak ciągnie to mógłby już cholera być i zrobić swoje. 😅
Jak się nie doczekam MAUPY do rana, to jeszcze patyk pójdzie w ruch może jutro. 🫣

Do góry