loumarie
Fanka BB :)
Chyba, że mąż się obrazi za nic i jest cichy dzień w ten kluczowy dzień...
Dzieci....![]()
No nie mów, że Cię to spotkało.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba, że mąż się obrazi za nic i jest cichy dzień w ten kluczowy dzień...
Dzieci....![]()
No dokładnie...No nie mów, że Cię to spotkało.![]()
No dokładnie...
W piątek działaliśmy, w sobotę działaliśmy (w sobotę miałam pozytywny test owulacyjny), a wieczorem coś mu "odwaliło" i koniec zabawy![]()
Dokładnie! Może akurat był złoty strzał, jak to niektóre dziewczyny określająO matko i córko. Ale to dobrze chociaż, że zdążyliście coś podziałać dzień wcześniej i chwilę przed tym zanim nastały ciche dni.To się nazywa szczęście w nieszczęściu
Dokładnie! Może akurat był złoty strzał, jak to niektóre dziewczyny określają![]()
27 kwietnia mam przewidywany pierwszy dzień okresu (ale, że nie mam zbyt regularnych cykli, to dlatego przewidywany).To kiedy wypada testowanie?
Oooo, to może może coś z tego będzieDopiero jakoś teraz oprzytomniałam, że nam wypadły stosunki w 14dc, 16dc i 17dc więc wypadałoby się zainteresować.
Kurcze, bardzo dziwne masz objawy, co to może byćchyba mam już teraz PMS i to jakiś okropny, bo w nocy z zimna spać nie mogę.W domu niby 23 stopnie, ja piżama na długi rękaw, temperatura ciała normalna a dreszcze mnie budzą. Noc z soboty na niedzielę to wogóle jakiś osobisty koszmar był, bo oprócz tych dreszczy to jeszcze o 4 rano dostałam takiej zgagi, że myślałam że mi żołądek zaraz pęknie.
![]()
27 kwietnia mam przewidywany pierwszy dzień okresu (ale, że nie mam zbyt regularnych cykli, to dlatego przewidywany).
Oooo, to może może coś z tego będzie
Kiedy masz mieć planowo okres?
Kurcze, bardzo dziwne masz objawy, co to może być
Oby nic poważnego. A jak dzisiejsza nocka? Miałaś też dreszcze i było Ci zimno?
Czekam na info po 17 kwietnia, u mnie najprawdopodobniej 17 kwietnia, ale czy tak będzie to też ciężko stwierdzić