reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

reklama
To juz taki kawał czasu! Z kazdym rokiem miało byc lepiej a jest ... szkoda gadać. Wczoraj ojciec mojej Niebiańskiej córeczki napisał mi sms-a "Pamiętam!". Miłe, bo choc juz od dawna nie jestesmy razem o pamięta, to naprawde wspaniałe uczucie wiedząc że o naszym maleństwie pamięta ktos jeszcze.
Dziekuję Ci Radku!

Areczku, światełko dla Ciebie Synku kochany (*) Wciąż o Tobie pamiętam i bardzo kocham...

Światełka dla wszystkich maleńkich serduszek, które zbyt wcześnie przestały bić (*****)

Proszę o modlitwę za mojego Kubusia, urodził się przedwcześnie i zmarł w 7 m-cu ciąży 28-03-2002 roku.
Chyba nie było jeszcze dnia w którym bym o Tobie nie myslała Kochana Kruszynko!

Moje maleńkie szczęscie tak krótko z nami byłeś...ale na zawsze w sercach pozostaniesz..
Kocham Cię mój Aniołku

reklama
(*)(*)(*) za mojego Aniołka, który odszedł w kwietniu 2006.
Mialeś urodzic sie na początku grudnia...

i za wszytkie malenkie Aniołki, które za wczesnie odeszly (*)(*)(*)

Do góry