reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

reklama
Gdyby Nasza miłość mogłą Cie ocalić skarbie TY mój , nigdy byś od nas nie odszedł. Bardzo bardzo mocno żałuję tego co się stało. Dla Ciebie światełko szczególnie w tym dniu

Załączniki

• znicz.jpg
    znicz.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 32
Już jutro 1 listopad:-( Niestety nie będzie on wyglądał tak jak miał wyglądać.
Stanę kochanie nad Twoim grobem, a nie nad wózeczkiem.:-(

Dziewczyny dopiero po wejściu na forum "Dlaczego" uświadomiłam sobie jak wielką skalę ma umieralność okołoporodowa i wśród noworodków. :-(
A mamy przecież XXI w. :-:)-( Teraz mi tak stasznie przykro.

Przytulam do serduszka wszystkie aniołkowe mamusie:-( I zapalam światełko
[*] dla wszystkich malutkich aniołeczków.:-(

reklama
Dla wszystkich kochanych aniołeczków [*********]
i dla ciebie moje ukochane dzieciąteczko
[*]
będziesz zawsze w sercu mamusi.śpij słodko.
[*]

Do góry