reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Światełka Pamieci... [*][*]

[*]
[*]
[*]
Aniołku mój!
Odszedłeś 21.09.2009 r....
Miałeś 6 tygodni....
Twoje maleńkie serduszko nawet nie zaczęło bić...
A moje....
Moje teraz płacze i tęskni za Tobą...
Kocham Cię i zawsze będę kochała...
Podobnie zresztą jak Twój tato i Twój starszy brat Kacper...
[*]
[*]
[*]
:-(

reklama
[*] za wasze aniołki....a mojego aniołka
[*]którego straciłam 10.09.2009 roku-miał tylko 8 tygodni..."...nienarodzone dzieci nie odchodza od nas..one tylko zmieniaja datę przyjścia na świat.."

Rozumiem co czujesz....
A Twoje słowa... One dodały mi otuchy...Dziękuję ci za nie...

Jedno maleństwo byłoby z nami od ponad roku [*]

Drugie przyszłoby teraz na świat [*]

Tęsknie za Wami aniołki moje, bardzo tęsknie...:-(

reklama
To już 9miesięcy Mikołajku. Czas nie leczy ran. Tęsknię za Tobą w każdej sekundzie mojego życia. Czasami mam wrażenie, że następnego dnia bez Ciebie już nie dam rady przeżyć. Kocham Cię Mikołajku. Nie ma słów, którymi umiałabym nazwać tą miłość i tą tęsknotę. Tak bardzo mi Ciebie brak, Syneczku.

Do góry